Skoči na vsebino
pa sm jo vpla?ala
Napisano

evo....jaz sem si pa za miklav?a vpla?ala mazdo 2 :)) jo dobim nekje aprila in jo komaj in te?ko ?akam. v?eraj sem se malo peljala z njo in je tako cort, da ni za povedat.....sedaj imam clia III in je bistvena razlika med njima res.....

Clia III? Saj je komaj lani ven pri?el :huh: Razen ?e misli? Clio ph. II??

?estitke za novi avto!! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

To je ta k sem ga gledal, dokler si bla ti ?e u igri za bordo-ja. Ne bi blo fer ti dat nasvet 'kupi', pol ga pa kr odpelat. Ker nima klime, sem vpra?al yavar-ja kako je z monta?o...pri tem mi je pa bolj v?e? barva...

Aja tega! No pol sm pa jz mal zabluzila, sm misnla da si ?el bordo gledat. Ko si pa napisal, da naj se jaz raje za Roverja odlo?im... No, sporo?am, da ne bom Roverja vzela.... :D Ampak tistega Xedosa tud ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Kateremu :ne vem: ?

Glede na to, da si ti gledala bordo Xedos-a, sem jez malo pogledal ostale na avto.net-u. Najdu sem enga modrega sam je brez klime, kar je pa dons ku*ac. Zato sem vpra?al za klimo, ?e bi ti 'bordoja' vzela.

Aja... sem mislila, da pri tistem ni vse ok, k sva ga midva mislila it gledat...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

Teh dveh avtov na dale? ne more? primerjat, kar se vo?nje in vzdr?evanja ti?, je pa cena ugodna,tako da go for it, ?e dela? malo kilometrov-kratke relacije, ?e pa se vozi? na dalj?e fure pa raje na mazdilak ?altaj.

Ja, itak ne morem primerjat to dvoje...

Mah sedaj trenutno se mi gre najbolj za to, da mam ve? ali manj 2 leti mir.... Mam kraj?e relacije ve?krat, kot pa dalj?e...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

Fantje moji, stvar je taka.... predno se odlo?im, me naslednje stvari zanimajo:

1. Servis, KJE? Sam najraj ne bi na poobl. vozila, ?e ni nujno. Je na forumu kak?en mojster? Pozna kdo koga?

2. Rezervni deli za Xedos? So dragi? Ali je ta ma?ina ?e v kak?nem modelu Mazde? 1.6. 16V....

3. ?e mi bodo odgovori na zgornji dve to?ki v?e?, me pol zanima, ?e bi ?el kdo danes zve?er okoli 7.ure z mano na ogled (LJ-?i?ka) in test drive te Mazdice, ker jaz blage veze nimam o Mazdah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

?ez 10 sigurno ni, razen ?e je kej motor raz?telan, no al pa ?e ma? skoz mestno vo?njo, pa ?e to bi bla loh pod 10! :danzoman::bravo:

Vo?nja je pa s tem avtom precej bolj predsedni?ka kot s 323F, tko da glede tega! :ouje::ljubezen:

Ziher ni ?ez 10!? Kaj pa pospe?ki?? Da nam morala v Trojanski klanec z 2.prestavo vozit!? :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.