Skoči na vsebino
vztrajnik in sklopka
Napisano

Sigurn nisem edini ki ga to zanima.

kje kupiti ugodno komplet sklopko in vztrajnik, da ni cenovno zlata.

Zbitih mazd 6 je veliko na tr?i??u, vendar z prodanimi sklopkami in vztrajnikom.

mazda 6    2.0 disel 100/136

lp Uro?

Sigurn nisem edini ki ga to zanima.

kje kupiti ugodno komplet sklopko in vztrajnik, da ni cenovno zlata.

Zbitih mazd 6 je veliko na tr?i??u, vendar z prodanimi sklopkami in vztrajnikom.

mazda 6    2.0 disel 100/136

lp Uro?

letnik 2004

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

malo za mo?gan?ke
Napisano

Model ?e vem kje iskati napako, smo ?e preverim ?e sem na pravi sledi, pa na to niti pomislil nisem vi pa tudi ne, nima veze ne z volanom in ne za akumulatorjem.

dejmo dejmo ajver jest navijam zate.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

malo za mo?gan?ke
Napisano

Meni so zadnji? na servisu dejali, da se ti dve lu?ki pojavita tudi takrat, ko je kvaliteta olja v motorju slaba. Go figure. Pomoje je na n razlogov za to...

A ti lu?ki se da 'zbrisat' ?e odklopi? kleme z akumulatorja?

se izklopijo ,pa se tud ?ez ?as ponovno priklopijo

Meni so zadnji? na servisu dejali, da se ti dve lu?ki pojavita tudi takrat, ko je kvaliteta olja v motorju slaba. Go figure. Pomoje je na n razlogov za to...

A ti lu?ki se da 'zbrisat' ?e odklopi? kleme z akumulatorja?

aja olje ki je notri nima 500 km.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

malo za mo?gan?ke
Napisano

4x ugasni in pri?gi motor pa mi povej, ?e ?e kaj gori?

Druga? bi pa rekel, da si imel izklopljen akomulator pa se je zmedla nastavitev za kot volana in ima avto ob?utek, da kolesa spodrsavajo.

res spraznil se mi je akumulator, in kako popravi? to nastavitev za kot

sam lu?ki sta se mi pa ?e prej pri?gali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

ja si si jo pa privo??il

men se pa smili.

V?eraj naredi pomoje trenutni rekord na porabi pri M6 Dizl 136 KM, ra?unalnik je pokazal 67,3 litra. :D

upam da si bom jest tud lohk kdaj tvojo,k bo mela ?e ve?jo porabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je Sucker naredil zadnji krog ?
Napisano

Kot je ?e iz naslova razvidno, se mi je v?eraj na obvoznici en model s polotom :angry: nalimal v rit, kaj pa lahko ?lovek pri?akuje od 7 let starih gum, da bodo kaj prijele na mokri cesti. :angry: Saker je normalno vozen samo mal bogi je za pogledat v rit. :angry:

No vidi? tako si vsaj na hitro pri?el do novega stroja,ki te ?e ?aka res je huda sam mal preve? ma konjev.

bo? povedal porabo.

Na piknik itaq pridem z M6 dizl karavan, ?e mi bo ratal. :unsure:

ne bo ?lo

razn ?e bo? mojo fural

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnji tank z omv- power ne vem kaj ?e,neverjetnih 5,9 l/100. ?zmeden?

Res je,da so bile ve?inoma dolge relacije,ampak vseeno me je presenetil ta diesel. :D

MEN PA PIJE 8.3 NA KRATKE VO?NJE,PA MAM ENAKO MAZDO K PA TI.TKO DA MI JE TO MAL ?UDN 5,9,ALI PA MI DAJ NASVET KAJ NAJ NAREDIM DA ZMAN?AM PORABO,PA MERKAM KAKO VOZIM.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

oj!!

evo dons sem ?el v akcijo za navigacijo,in sicer v ?en?er v geoset,kjer mi ne morejo dati ni? za mojo original navigacijo,kajti odg. je bil kupit bo? moral komplet garmin....,nato se odpravim v servis AVTOMO?NIK,kjer je odgovor da ?e ni cd-ja za slo.,oziroma da je za evropo,kjer je tudi med drugim slo. in sicer lj.mb,,in ?e to te pripelje do kozolca in ne na kraj kamor smo namenjeni. Skratka na?a navigacija je brez pomena ?e ne hodimo po tujini. :rispekt::rispekt::rispekt::rispekt::rispekt::(:(:(

me pa zdaj zanima kako bi jest to lohk predelal,da bi imel dvd mp3,in ekran porabil za to.

A JE TO MO?NO?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.