Js mam ?e eno vpra?anje...kaj ?e dam 205 55 16 namest 205 50 16, po kalkulatoru je 3% odstopanja - preve?? Na spodnji sliki je avto z 50 gumo...mnde ne bo rajsalo,a? (pa pustmo homolomo)
Ja, sama barvala Sn ?la v me?alnico po barvo original za moj avto...mi jo je dal v sprej pa gasa! Pa po ure je vzelo meni pa mojmu dedu, ki je vrtal pa zvezal, ostalo pa sama...
Tudi jaz sem si pred kratkim montirala park senzorje http://www.giordon.si/parkirni_senzorji_P686D4.html, za mene je bla cena 39? in presenetljivo delajo - zelo natan?no (tok tok), pa ?e lepi so in skoraj nevidni...
Je pa problem, ce so kilometri realni... ker vecina kupcev zeli za malo denarja dobiti nov avto, z malo kilometri, brez prask, ...
Jaz sem prodajal lani proti koncu leta svojo tastaro sestico z realnimi kilometri, vso zgodovino (racuni od Game, potrjeno servisno knjizico,...) in ker je imela okoli 170.000 km (letnik 2003) je bilo klicev zelo malo... Prodal sem jo potem prijateljevemu sodelavcu... ki se niti ni sel peljat... se je samo not vsedel, enkrat zalaufal... malo pogledal... in rekel... gremo na pivo ... za naslednji dan sva se potem zmenila, da sva uredila prepis in vse zadeve okrog prodaje... Upam, da je zadovoljen z nakupom... Nisem tip coveka , ki bi "nategoval" druge... ker konec koncev ne bi rad, da me kdo potem kasneje preganjal, da nekaj ne stima...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
eno vpra?anje...mam gumo sportcontact3 235-45-17 pa ne vem kolk jo nafilat...vulkanizer mi jo je na 2.2 pa se mi zdi, da je premalo...
Prosim, ?e kir ve
Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani