?e je 1 mm ?ez ni ni? narobe, narobe bi bilo ?e bi bilo 1cm preve?. takrat bi se ga spla?alo spustiti vn, za 1 mm se ne sekirat. avto bo delaoval enako
ko sem dal jaz barvati avto ?e s tistih ?asov ko je bil zbit. me je li?anje pri?lo takrat v tolarjih 25000 za m2 takrat sem pla?al 120k sit za barvanje obeh bokov sprednjega in zadnjega odbija?a- s tem da sem avto sam raztavil in potem tudi nazaj sestavil in ?e kupon?ek ssem imel za zadnji odbija?. koliko je sedaj barvanje pa ne vem to je bilo ene 3 leta nazaj
ja kera je najugodnej?a ?e, samo kak?na je pa poprodaja njihovega zavarovanja?
sem sli?al veliko pripomb ?ez triglav, da so denar ?akali ve? kot 1/2 leta in to ve?krat? tako da sem prista? drugih zavarovalnic. sam sem pri MB in sem zadovoljen z zavarovalnico in z njihovim poslovanju po tem ko pla?a? letno premijo.
Zaradi tega dolo?ena koli?ina goriva ostaja uteko?injena na stenah cilindrov in ne izgori
nekaj tega goriva ostane tudi na batu in prav to neuparjeno gorivo hladi bat, razen seveda pri turbo motorjih, ki imajo ?e dodatno prisilno hlajenje batov.
ja z vo?njo avta je tko (moje mnenje) po ravnem znamo vsi hitr pelat, skoz ovinke pa ne upamo vsi pelat vse avte na ?PO?ES?. tko da RX8 ni ?la n? po?es skoz ovinke, bilo je pa verjetno bliz, ne vem, ker ni n? odna?al.
sam vem pa to da bi z mojo F-ko pri taki hiotrosti ?e razmi?lal al bo ?lo po?es al ?e lepo v ovinek, seveda odvisno kako bi delal z volanom. z RX-ko se pa nisem hotu preve? igrat, k sm pa? bil prvi voznik in jih je ?e velik ?akal na vo?njo.
moja mazdica je dobila spet nekaj min pozornosti, ker sm tako zaposlen da ne vem ve? kje se me glava dr?i, in priznam tudi da sem ratal malo slab?i bralec foruma, ?e dobro da so prazniki, ?e ne nebi bilo spet n?.
no sedaj pa k dejanjem: naslon za roko je ?e malo dlje ?asa oble?en, danes je pa ?e prestavna ro?ica dobila novo kiklco. zato bom kr nalepu slikce in si oglejte moje doma?e packanje
mislm da ho?e narest eno ugodno in hitro varianto.
ja najprej uper feltno, pol jo z vodobrusnim papirjem celo prebruse?, manj?e praske lahko tko sprav? vn zatem feltno spuca? in razmasti? (obstajajo razni clean pripomo?ko kot tudi razma??evalci).
pol pa v roke sprej in barva? v tankih plasteh, ?ene rada barva ste?e in ni lepo za vidt.
no ja mislm da ti akumolatorja ne more spraznt, k ma svoj rezervar?ek za gorivo in ko ga porabi preneha delovati. ravno za to da ne izprazne? akumolatorja in kestla za gorivo. ko pa zazene? avto pa ti avto pumpa za gorivo nato?i bencin ali nafto v vebasto rezervar?ek. tako sm jst sli?al, kok je pa res pa ne vem
pa? sem uporabil jedilno olje ki mi je bil najbolj pri roki, da nisem ?akal cel teden da bi pri?el domov in si tam uzel olje za menjalnik in podmazal ventilator. ker se je vse to dogajal v ?tudentskem domu, saj kako pa je spati zraven zelo brne?ega ra?unalnika z zmajanimi le?aji. znajdi se in jst sm se
za ventilatorje od ra? ?e slu?ajno za?ne mal preve? bren?at pa jst uporabim kaplijico kuhinskega olja (za solato) pa tud neha bren?at za zelo zelo dogo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ahoj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani