BIZI 0 Napisano 13. november, 2006 tezko prestavljanje Napisano 13. november, 2006 Pa si dal notri pravo olje- mislim viskoznost? Poglej v kak?en servisni priro?nik. A gre v vse prestave te?ko? A ko se segreje se ?alta lepo ali ?e zmeraj mal na silo? Lp, Bizi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BIZI 0 Napisano 4. februar, 2005 Kaj ste vozili pred Mazdo Napisano 4. februar, 2005 Dobra tema tole, pa za?nimo: 126P, moj prvi avto, od tu verjetno moje navdu?enje nad zadnjim pogonom. Corsa A GSI, avto kateri mi je slu?il 5 let, brez enega samega problema. Ker je avto ?e pri?el v leta (letnik 89) sem ga prodal in si omislil: Peugeot 106 1.1, no in pa sedaj Mazda Mx-5. Upam, da mi bo uspelo narediti kaj kilometrov z njo. Imam jo od novembra, naredil komaj 2000 km. in slu?beni avtomobili z katerimi sem naredil ve? kot tiso? kilometrov v letih -Mazda Demio, 323, B2500, Xedos-9 (98-99) -Toyota Yaris, Celica, Corolla, Landcruiser, MR2 (99-02) - Saab 9-3,9-5 (02- do danes) pa ?e par eksotov ki sem jih imel prilo?nost peljat : Clio Williams, Bmw M3 E36, Porsche Carrera 993 RS, Rx-8, Honda Nsx, Audi RS2. Fino bi bilo imeti tole vse v eni gara?i, Lp, Bizi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Pa si dal notri pravo olje- mislim viskoznost? Poglej v kak?en servisni priro?nik.
A gre v vse prestave te?ko? A ko se segreje se ?alta lepo ali ?e zmeraj mal na silo?
Lp, Bizi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani