jst sm pa pr tiliji in iz tega razloga, ker dobim popust na gasilca , ve? zavarovanih vozil pri hi?i, gara?iranje in tko pridm dost ugodnej ?ez, ker nimam ?e ni? bonus premije. ko pa se jo bo kej nabral bomo pa vidl kaj se pol spla?a bol
mislim da popust na gasilstvo ni ve? aktualno. nisem pa 100 %
Tudi s plinskimi napeljavami imajo nekateri z m3 izku?nje in ne morejo prehvalit(obrni se na uporabnika Lesko ima 1.6 motor predelan na plin pa ?e bol umirjen je-vsaj zgleda )
ja Uklpko, to se pa spremeni ko si v jarmu
Drga? pa mam bencinarko + LPG pa ti moram re?t da sem zelo zadovoljen z avtomobilom. ?tevec je obrnil 100k pa do sedaj brez napak, razen zamenjave senzorja trka (serijska napaka). ?e si pa ?eli? da je avto posko?en, potem pa glej definitivno benza 2.0 ali pa traktor.
Zimske drgnit po toplem poletnem asfaltu je neumnost. Oziroma celo nevarno. Potem ne dr?ijo niti poleti, kaj ?ele pozimi, ker se devulkanizirajo. Mojemu kolegu jih je natrgalo (sava S3), ker so enostavno premehke in imajo zarezice, kar pomeni, da jih na ovinkih spodna?a in trga maetrial, oprijema pa nimajo.
se strinjam, sam za 2. avto z katerim delam cca 10-15 km dolge relacije pa od 8-10k na leto mi ni smiselno kupovat vsakih posebej.
Da ne me?am. Kako vam ka?e ?tevec za bencin v primeru plinske in?talacije? Ali ka?e pravilno koli?ino, ali gre na 0 pa se resetira, .... ? Meni je namre? do pred kakim mesec vedno ostalo na ?etrtini in ko je dejansko nivo bencina padel pod to je kazalo to?no nad tem pa na 'oko'.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ali kdo pozna?:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8596432&show=1&avto=Mazda%20Mazda2%20CD68%20CE%20Klima
Zanima me tudi kako se kaj obnesejo (motor, karoserija-rja?).
lp
bit podgurc je luksuz!
ni ga vitamina ?ez liter vina!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani