Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Imate kaj izkušenj z RFT gumami? Imam na SLK Bridgestone RFT in sicer 17-colke s 45 višine, pa enih 6 let so stare, to je takooo neudobno za vožnjo. Sicer domnevno ne rabiš rezervnega kolesa, pa vseeno tako trda vožnja ni bila niti prej na Z4, pa je imel bistveno nižje pnevmatike; višine 35 pri 255 širine na 18-palčnih platiščih.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Danes sem ugotovil, da obstaja še nekaj hujšega v BMW vozilih kot pa so mulčki in ostali zakompleksani lulčki, to pa je varianta DeSUS za volanom teh vozil. Sem imel kar cestne prigode, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Bi imel? Razmišljaš o nakupu?

Ma niti ne, počasi bo pomlad in s tem tudi sezona za mojega SLK :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
pred 29 minutami je Agerg napisal:

Takle it v hosto v neznano z enim, ki ima lopato v avtu? Kaj pa vem... 😁😁😋

Dobim takoj asociacijo na kakšno grozljivko, ki jih zelo rad gledam.

Podnaslov; Ubiw in skriw

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba: bencin vs. dizel
Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Sanke, sanke... 

Brez sank bi bla poraba še dobra pol litra nižja 😋... 

Jaz jih trenutno vozim v prtljažniku (čakam sneg, da bo kaj zimskega veselja). A to tudi doda kaj k aerodinamičnemu poslabšanju? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 54 minutami je Slivka napisal:

A bi ti rad mojo lopato srečal?

Če bi avtomatski menjalnik še nekako prebavil, ampak da greš meni ponujat nekaj, kar ne gre na nafto - dost si upaš...

2,7 litrski ne-dizel z avtomatskim menjalnikom? Pa ta mora pri umirjeni vožnji skurit toliko kot moj BTjc pod polno obremenitvijo...

Tudi cena je žepu precej neprijazna, bi namesto tega lahko raje kupil FABRIKO LOPAT :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ko smo ravno v temi "promet", jaz ne bom nikoli razumel NEANDERTALCEV za volanom, ki ni zmožen predvidevati niti za naslednjih 100m vožnje in zaradi takšnih potem, najmanj kar nastajajo (fantomski) zastoji na avtocestah, pogosto pa pride tudi do prometnih nezgod.

V mislih imam, ko se pred njim semafor že zapira, a on po gasu, kasneje na povno po zavori, da se komaj zaustavi (ali pa itak piči v RDEČO), vmes še tebi (ki si zmožen predvidevanja in prilagajanja hitrosti, glede na to, da se boš v kratkem dejansko ZAUSTAVIL), blenda in te priganja, da kaj hudiča mečkaš in oviraš promet, skratka FUK ADIO PAMET! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je godlike napisal:

Večinoma z znakom Vina Koper.

Poznam nekaj takih vinarjev na Štajerskem.

Po Ljubljani se mi zdijo najbolj objestni vozniki s tablico KP (beri Kopar) in vozili črne barve, predvsem Audi in BMW, pa kakšni SUV različnih znamk, to so izjemno arogantni in agresivni vozniki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX5 165 manual
Napisano
pred 5 urami je MazdaBoy napisal:

Kako je pa kej s pospeški s tem G165? Meni osebno je pomembno, da se da prehiteti šleparja recimo, ko je potrebno.

Zadeva te s svojo poskočnostjo ne bo pretirano FASCINIRALA, to si lahko prepričan, se pa da prehiteti vseeno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX5 165 manual
Napisano
pred 15 minutami je samSimon napisal:

Po levem pasu torej 9L, tko k moj dinozaver 😅

A ni tvoj še celo prednik dinozavra oz. njegov OČE? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano
pred 15 urami je Bini napisal:

No ti bom pa dodal še tretjo varijanto, pozabiš kupit vinjeto in zapelješ na AC, se takoj spomniš, bi jo rad kupil in hopa te ustavijo redarji pa te..... 🥴🫣😉

Kdor vozi več različnih vozil, se mu v trenutku nepazljivosti lahko to kaj hitro pripeti. Na enem avtu imaš vinjeto, na drugem ne, na službenem je, na puncinem ni, nekam se ti mudi in OPALA :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.