Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 5 urami je NevLado napisal:

Posnetek zaslona 2024–12–19 ob 15.50.58.png

Če me spomin ne vara, je bila ravno MPS 6-ka nekolika višja od ostalih, kar me je takrat kar čudilo in mi ni zgledalo preveč lepo, ampak spomnim se, da je bila višja od moje, klasične 2.3 GT-jke.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Zdaj vidim, zakaj me Cx30 ni navdušila s svojim pospeševanjem (sem dejansko več pričakoval od 186 teličkov). Skoraj 9 sekund do 100 glih ni nekaj fascinantno poskočno, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviserji-šalabajzerji
Napisano
pred 4 urami je BuboBubo napisal:

Najprej lep pozdrav vsem, sem nov član foruma, ki razmišlja o nakupu Mazde. Glede na že prebrano s tega foruma bom kupoval M3 bencinarja letnik 2018+. Zanima pa me katerega serviserja priporočate iz osrednje SLO? Sem sicer iz okolice Domžal, če je kateri tu okoli.

Mislim, da ti bo večina forumskih uporabnikov priporočila Simona Pelka oz. Avto Pelko d.o.o.; Zg. Senica 46, 1215 Medvode. Jaz k  njemu vozim že 14 let in ga na podlagi izkušenj vedno pohvalim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 9 urami je NevLado napisal:

4k?

Ali ima preko 300kkm? :D 

Tega sicer ne vem, je pa Simon poudaril, da so vse bistvene stvari zamenjane, tako da prevoženi kilometri mene niti ne bi skrbeli v primeru nakupa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

A zato so bile danes kar konkretne vrste na parih bencinskih servisih, ko sem šel mimo. Se mi je zdelo, da v tem grmu tiči zajec. Kakorkoli obrnemo, pri (popolnoma praznem) 50L rezervoarju torej teoretično privarčuješ celih 2 EUR, kdor je šel danes tankat. Teoretično sem napisal zato, ker če se je nekdo npr. namensko odpravil od doma in šel tankat, pa da ima do tja npr. 2km in še nazaj 2km do doma, potem je prihranka "kurckej", hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Če je kdo interesent za Mazdo6 2013, dizel, sedan, bele barve, menda zgledno servisirana in v dobrem stanju, cena ugodnih 4000EUR, se obrnite na dr. Pelka. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Sploh slike na avto vleki res zbujajo veliko zaupanja, da bo vse v redu.

Glede na to, da je stara 33 let, v nobenem primeru ne gre pričakovati dolgoročnega sistema "tankaj - vozi", pa če je vozilo fotkano magari na BREZJAH, pred znamenito cerkvijo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.