Imate kaj izkušenj z RFT gumami? Imam na SLK Bridgestone RFT in sicer 17-colke s 45 višine, pa enih 6 let so stare, to je takooo neudobno za vožnjo. Sicer domnevno ne rabiš rezervnega kolesa, pa vseeno tako trda vožnja ni bila niti prej na Z4, pa je imel bistveno nižje pnevmatike; višine 35 pri 255 širine na 18-palčnih platiščih.
Danes sem ugotovil, da obstaja še nekaj hujšega v BMW vozilih kot pa so mulčki in ostali zakompleksani lulčki, to pa je varianta DeSUS za volanom teh vozil. Sem imel kar cestne prigode, heh
Ko smo ravno v temi "promet", jaz ne bom nikoli razumel NEANDERTALCEV za volanom, ki ni zmožen predvidevati niti za naslednjih 100m vožnje in zaradi takšnih potem, najmanj kar nastajajo (fantomski) zastoji na avtocestah, pogosto pa pride tudi do prometnih nezgod.
V mislih imam, ko se pred njim semafor že zapira, a on po gasu, kasneje na povno po zavori, da se komaj zaustavi (ali pa itak piči v RDEČO), vmes še tebi (ki si zmožen predvidevanja in prilagajanja hitrosti, glede na to, da se boš v kratkem dejansko ZAUSTAVIL), blenda in te priganja, da kaj hudiča mečkaš in oviraš promet, skratka FUK ADIO PAMET!
Po Ljubljani se mi zdijo najbolj objestni vozniki s tablico KP (beri Kopar) in vozili črne barve, predvsem Audi in BMW, pa kakšni SUV različnih znamk, to so izjemno arogantni in agresivni vozniki.
No ti bom pa dodal še tretjo varijanto, pozabiš kupit vinjeto in zapelješ na AC, se takoj spomniš, bi jo rad kupil in hopa te ustavijo redarji pa te..... 🥴🫣😉
Kdor vozi več različnih vozil, se mu v trenutku nepazljivosti lahko to kaj hitro pripeti. Na enem avtu imaš vinjeto, na drugem ne, na službenem je, na puncinem ni, nekam se ti mudi in OPALA
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imate kaj izkušenj z RFT gumami? Imam na SLK Bridgestone RFT in sicer 17-colke s 45 višine, pa enih 6 let so stare, to je takooo neudobno za vožnjo. Sicer domnevno ne rabiš rezervnega kolesa, pa vseeno tako trda vožnja ni bila niti prej na Z4, pa je imel bistveno nižje pnevmatike; višine 35 pri 255 širine na 18-palčnih platiščih.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani