Postal sem novi lastnik ?isto nove trojke. Tempomat sem nabavil kot dodatno opremo, in moram re?t, da so tole uredili na novi trojki precej nerodno, prej sem bil vajen starega modela ?estke, in je treba tu stegniti prste malo dlje, ne more? enostavno upravljat z palcem kot prej ko je bilo vse skupaj bolj pri roki.
Sicer je zanimivo, da sta v navodilih dva opisa, en je za tip trojke, drugi pa za tip, kjer zgleda podoben novi ?estici:
Ko sem kupoval avto ta druga verzija na desni strani volana ni bila na voljo, mogo?e kdo ve ve? o tem, oz. ?e se da obvolanske kontrole zamenjat z original za trojko - na desni strani ali pa z kontrolami od nove ?estke? Glede na to, da ima trojka na desni strani gumbe za LCD / meni, ?e se da prestavit kontrole od ?estke - kam grejo takrat tisti gumbi?
Zanimivo je tudi dejstvo.. kako so mazda3 limuzine brez razloga dra?je od hatchbackov.. no, ?e je razlog, naj mi nekdo razjasni obzorja in razlo?i zakaj je to tako.
V celju ima uradni servis Selmar, sicer glede cene zagotovo niso najcenej?i, vejo pa kako se mazde pravilno vzdr?uje (?eprav pomoje v?asih vseeno znajo kaj mimo kiksniti)
323f speed & bucek ?e dobita zadevo, ?e ga je krco22 ?e dobil oz. se ne javi lahko dobi? tistega.. sicer je ?e bolj izrazil ?eljo da bi imel ?e enega..
mogo?e bo v prihodnosti ?e eno naro?ilo.. druga?e pa ajuhart od kod si? (zaradi prevzema)
Imam ?e 3 kose.. Zdaj se mi ne sanja komu ?e nisem zadeve predal, mislim pa da sem dol?an ?e:
- krco22
- 323f speed
- bucek? (nisem 100%)
Napi?ite ?e sem vam ?e dol?an, da vem, v nasprotnem primeru gredo po principu kdo prej pride prej melje.
Glede problema z merami klju?a pa je milky1976 na?el odli?no re?itev pri enem izmed klju?avni?arjem iz fu?in, jutri vidim ?e bo perkotu v celju uspelo vrezati ta klju?, ?e bo ok je to najbolj?a re?itev za vse, ki si jih ?e niste uredili sami - ker jaz sem glede tistega kitajca izgubil vso upanje.
Ravno se "pogajam".. finta pa je, da mu ne morem starih nazaj poslat - in se niti ne spla?a.. mogo?e bo poslal nova rezila pravih mer - ?e ?akam kaj se bmo zmenli :/
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako tebi uspe spravit na 6.2 na novi M3 dizel ko imam jst 5.5 na novi M3 bencinar, pa naredim na dan 120km..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani