Lep pozdrav ze en cas nisem nic pisu na forumu ker na zalost nimam vec mazde 6 ze cirka 1 leto! Sedaj sem pa si kupu nekaj za vmes dokler ne bo spet kaka mazda . Sedaj imam Hyundai coupe 2,0Fx Top-K in imam ze majnsi problem z brisalci in sicer brisalci obstanejo v pokoncnem polozaju samo v prvi hitrosti tam kjer je zakasnitev brisanja in se ne spustijo dol v vseh drugih hitrostih deluje normalno se komu kaj sanja kaj bi to bilo? Ker sm tukaj vedno dubu kaksen pravi odgovor se ze naprej zahvaljujem
Jaz bi se prej pozanimu kolk te kej pride ker jaz sm mal pogledu pa te pride blatnik,luc,nosilec odbijaca,odbijac vse novo 350?! Ne vem to j sam moje mnenje
Pa po moje nosilca prednega odbija sploh rabu nebi sam jaz nism mehabik :ne vem:
Pol se bo? pa ?e 1X oglasu pa bova ?e 1X zamenala, in nardila reklamacijo in bom-o vidl kaj dogaja.
Le se bova zmenla ce bos tok dober bi mi sam tastaro zarnco not dal k mam eno pa bom pol vidu al je zarnca al ke druzga. Seveda ce bos za to in ko bos imel cas.
Lep pozdrav ima kir kaksno informacijo kaj je to za en diesel z oznako blue na ina tankstelah po hrvaski to sem zasledil na otoku rabu nasproti marine za smesnih 5,29kune! :ne vem:
Sam to ni kurilc ker je bil posebi kurilc je celo mal drazi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To bom pa probal zrihtat sam da ne bo tok mrz namrec nimam garaze hvala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani