Skoči na vsebino
Nagajanje brisalcev
Napisano

Jst sem imel enkrat podoben problem na eni Mazdi. Problem je bil v drsnih kontaktih na motor?ku - ti dolo?ajo kon?ni polo?aj.

Blo je zapacano in mal obnucano. Je pa namazano z mastjo, tko da ne ?ist spucat :D

Tle je ena splo?na fotka z neta -

Objavljena slika

To bom pa probal zrihtat sam da ne bo tok mrz namrec nimam garaze hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagajanje brisalcev
Napisano

Lep pozdrav ze en cas nisem nic pisu na forumu ker na zalost nimam vec mazde 6 ze cirka 1 leto! Sedaj sem pa si kupu nekaj za vmes dokler ne bo spet kaka mazda . Sedaj imam Hyundai coupe 2,0Fx Top-K in imam ze majnsi problem z brisalci in sicer brisalci obstanejo v pokoncnem polozaju samo v prvi hitrosti tam kjer je zakasnitev brisanja in se ne spustijo dol v vseh drugih hitrostih deluje normalno se komu kaj sanja kaj bi to bilo? Ker sm tukaj vedno dubu kaksen pravi odgovor se ze naprej zahvaljujem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambolirana Mazda 6
Napisano

Odbija? mam celo jaz nekje na zalogi :blush:

Krco a ti resno, da se da dobit celo lu?, blatnik, odbija? za 350?? Tri leta nazaj so cenili samo lu? na 500? pa odbija? 300? :ne vem:

Ma ja res sam na silux stran pet tam jaz narocm kar rabm par dni nazaj sm za fiesto narucvov neke dele.

Ja taka cena verjetno na original servisi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambolirana Mazda 6
Napisano

Jaz bi se prej pozanimu kolk te kej pride ker jaz sm mal pogledu pa te pride blatnik,luc,nosilec odbijaca,odbijac vse novo 350?! Ne vem to j sam moje mnenje

Pa po moje nosilca prednega odbija sploh rabu nebi sam jaz nism mehabik :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

Pol se bo? pa ?e 1X oglasu pa bova ?e 1X zamenala, in nardila reklamacijo in bom-o vidl kaj dogaja.

Le se bova zmenla ce bos tok dober bi mi sam tastaro zarnco not dal k mam eno pa bom pol vidu al je zarnca al ke druzga. Seveda ce bos za to in ko bos imel cas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

Tko je meni delala, pol pa svetla samo ?e ?voh vijola, pol pa crknila.... <_< Zamenjaj ?arnico, verjetno je to to. Zdej je cena ?e ?ivljenska, okoli 25?.. ;)

Ne vem ce je zarnica ker mi jih je ayavar februarja zamenal pa zaenkrat se ni spremenbe v svetlobi. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

Lep pozdrav.

Spet imam proble leva xsenon-ka mi po par 100 metrih kr ene parkrat utripne in se ugasne! :angry: Zarnice so bile menane tam nekje okol februarja letos. :(

Se komu sanja kaj bi to lahko bilo do zdej so svetle cisto normalno brez problema? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni kov?ek - vpra?anja
Napisano

Vidim da mas KP registracijo, a sva slucajno mi2 danes skoraj celo avtocesto skupaj peljala okol pol osmih? Pa poprav si podpis nimas TDIja :)

Ja mam KP Ne vem mozno da sem jaz sm vozu iz Trojan proti Ljubljani? :bravo:

Za nosilce pa hvala sem dubu komplet z kovckom tko da ze mam :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni kov?ek - vpra?anja
Napisano

Da ne otpiram nove teme si bom mal tolo sposodu.

Zanima me kaki stresni nosilci pasejo na mazdo 6 2004 karavan in kje se jih da kupit da jih imaja na zalogi ker cez 4 dni jih ze rabm

Ce ima kdo kake viska rabljene se tut priporocam hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Blue diesel na hrvaskem?
Napisano

DIZELSKO GORIVO EURODIZEL - PLAVI

Oznaka: INA EURODIZEL - PLAVI

Kvaliteta: zadovoljava zahtjeve specificirane INA normom INA N 02-005.

Primjena: za pogon dizelovih motora na malim brodicama i poljoprivrednoj mehanizaciji.

Otprema: autocisternama, vagonskim cisternama i tankerima

Dobesedno za traktorje :), ?e to da je v marini ti vse pove

Marina ma svojo tankstelo za ladje! Ta je na cesti za ostali promet zato me je zanimal ker ma zanimivo ceno!

Pa se tam pred zagrbom na tanksteli sem ga tut zasledil!

K bi vsaj normaln disel imel ceno 5.28kn! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

a ?e za?ne migetat pomeni, d se ?ivljenska doba po?as izteka?

Ja pri meni je bilo tako nekako najprej utripanje pol pa taka rumen bela svetloba k navadna zarnica nato roza zde je pa ze crknla cist! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

Lep pozdrav mam problem! Na moji mazdi 6 letnik 2004 je sla ena xsenonka rakom zvizgat sveti cist roza!

Pa sem klical na mazda servis kolk pride nova zarnica in se zdaj ne morem verjet da je ena 123? :huh: torej za par 246? in to brez zamenjave brez dela! :vskalo:

Zanima me ce kdo od vas pozna kaksno bol zepu prijazno resitev oziroma cenej zarnico! :blush:

Mi lahko kdo pove kaksne so sploh oznake xsenonk pri taki mazdi? :ne vem:

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.