Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Evo poraba zadnjega tanka je bla 7.92 l. ?e malo ve?,se je poznala v?eraj?nja pot po AC do LJ. :P

Nemogo?e - si ti prepri?an, da nima? diesel-a :ne vem: :whatever:?zmeden?

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Sej po eni strani je kar v redu,da gre? zdej-glede na vreme ,ki je danes v KP... <_<

Saj ravno v tem je beauty teh mojih jesenskih izletov - ko tukaj postane hladno in de?evno jaz vsako leto Objavljena slika nekam v tople kraje Objavljena slika

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Pa kaj gre? ?ele zdej :P Si moral it kot jaz v juliju....

...in bi ga do zdej ?e pozabu??!! :(B)

Julija - okreval po OP-ju ... avgusta - Peroj (bljeksi) ... september - je treba delat ... oktober Objavljena slika DR ... kaj pa potem pa ?e ne vem :whatever:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Aha,a tako ti pri?para? ke? za tople kraje. :whatever: Sej,?e pomislim,jaz jih sploh skoraj ne rabim,ker pri

nas sne?i samo ,ko na televiziji ni slike... :hohoho:

No, evo, kam gre? na dopust?

Malo off top.: Kaj ti ne praznuje? danes ni????? :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ru?ijo gor al dol,va?no je,da ne spustijo v ovinku. :D:P

Ne, saj ru?ijo tudi ne - sem zares pozitivno presene?en nad njimi (sicer bi naj spadali v Continental koncern) - pa poceni se jih da dobit ... :bravo: ... potem ve? ke?a za potovanja ostane :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

kako ni treba? skoz treba...ne razumes ti :hohoho:

avto je zato da cim hitreje prides iz tocke A do tocke B :D

Tukaj spodaj pa?e moj podpis :danzoman: no, nekaj mi ?e manjka - Objavljena slika

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ni vidt, druga? bi vedu da sm ?e skor en tedn rjava <_<:P

:hohoho::harhar::jezicek::hudicek:

?zmeden??zmeden? Pa ti res nisi normaln glede tega........... :ne vem: :huh: Ma ne morem verjet.....res no.... :ne vem:

Hvala, hvala, samo nisi ne prvi in ne zadnji, ki tako misli - hehehehe.... :rispekt:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

priznaj, da ti je marko vgradil stikalo namest tistega pedala...in imas samo on pa off :)

Malo se zatika v smeri proti OFF :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

a si prikolco za sabo vleku? ?zmeden?

?zmeden?:hohoho: neeee, to ni diesel .... :hohoho: .... pa tisti pedal na desni je nekam mehek ratal in kar "noter pade" - ko ga pohodim seveda ... B)

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

plati??a 18" na mazdi 6
Napisano

se to...matice? jaz nimam matic na moji (matice sam na jeklenih pridejo)

na alu pa ne...

poky kako mas ti to?

Kako - nima? matic - kaj pa kolo "gor dr?i" ? :ne vem: :whatever: :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

Valda da je, ma bol poglej,tablica pa je lahko zato man?a ker nima okvir?ka ukol!!! Sj tud pri meni zgleda man?e ko nimam okvir?ka!!!

Mogo?e pa ima namesto tablice spredaj samo nalepko - ne bi bil ne prvi in ne edini - tisto je tako bolj malo potem ... :ne vem: <_<

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

Za podpis mi ni ?ist jasn :whatever: A za filter moram dat meglenke ven :ne vem: Pa start button z remote tud :rispekt:

WANKEL fan - :ljubezen: vozi? pa V6 :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kaj mate to ene ?udne porabe pri ?estici? Moja vo?nja je kombinirana (mesto/relacija), pije mi nekaj malega ?ez 8 litrov pa se niti slu?ajno ne vozim kot penzionist (140-150 km/h po avtocesti). :policaj:

Pri 140 ali pa pri 180+ je velika razlika v porabi ... :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sej tudi jaz vozim bolj s te?ko nogo :policaj: ,pa ne grem ?ez 8,5 l (po mestu). :harhar::bravo:

Hvala, da si me spomnil :hudicek: pa pri meni je tudi skorej sama mestna vo?na (ali pa Ac - tam pa itak ?e ve? ?ere pri 180 +) :pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ha,ha kje je tvoj dizela?.. :P:hohoho:

Pri sosedu - vsako jutro in ve?er in tudi vmes vidim moj biv?i DieselPower ... :danzoman:

Pa saj meni se zdi poraba 10l za moj aftek ?isto OK (glede na stil vo?nje)... :policaj:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.