Skoči na vsebino
Easter eggs za Mazdo 6
Napisano

?e odklene? in naprej dr?i? pritisnjen gumb se vse 4 ?ipe odprejo, isto lahko ko zaklene? dr?i? in se zaprejo. Uporabno ko ma? odprt avto in gre? kam, samo zaklene? in ?e ?ipe zapre?, da ti ni treba v avto pa kontakt pa ?ipe dol... :bravo:

We need a bigger turbo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz sem imel na 1.9 JTD 115KM ma?ini iz Ko?evja do Ilirske Bistrice(ni? avtoceste), je pa blo res ob 3h in ni blo nobenega avta, porabo 4.1L/100km, samo je blo pa res ne?no pospe?evanje, potovalna pa na ravninah okrog 100-110km/h...

Se da se da, sam je treba znat tako ?parovno(dolgo?asno) vozit :D

We need a bigger turbo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - Nov radio
Napisano

Ma to mi pa ni kej preve? u?e?, sploh pa to da bi se moral stegovat tja noter mi ne di?i kaj preve?.

Zakaj firme ne nardijo tega mal bolj enostavno, pa da dobi? zraven plo??ico ?e serijsko alpa vsaj za kupit. Ne, se je treba zlomt prej ko kej zamenja? <_<

We need a bigger turbo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - Nov radio
Napisano

No, v?eraj smo pripeljali Mazdico in ima navaden CD(ne mp3 <_< ) radio. Zdej pa me zanima kolk dela je za original vn potegnit, pa vgradit en navaden CD, mp3 radio noter. Se da dobit novo plo??ico ker original je 15× ve?ji, al bo treba kej ?arat? <_<

We need a bigger turbo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabljena Mazda 6 Sportcombi 2.0 CD
Napisano

Priporo?am ogled Mazde 6 sport(pragovi, original litke, zadnji spojler) v ?rni barvi, ni karavan, 100.000km, letnik 2004, lepo ohranjena, na vratih samo 2 pikice, skor vsa oprema, za 12.500 v A-cosmos v Ljubljani. V?eraj sem jo vozil in nisem opazil nobenih napak. Smo pa danes pripeljali Mazdo 6 iz Maribora. Slike kmalu. Je pa tista srebrna iz Avto.net, ki je za 15.500?. :bravo:

We need a bigger turbo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.