?e je samo poraba in cena va?na pol ziher 100KM bencinarja. ?e pa se rada vozi? tudi malo hitreje in v ti?ini pa tudi bolj ?portno potem dizel. Razlika v mo?i in navoru je pa? precej?nja in tudi to privabi nasmeh na obraz.
Tolje se strinjam z Bossom. Sicer pa lahko v bencinca vgradi? plin. To je v dana?njih ?asih logi?no.
Ej mojster enako to deluje pri moji mazdurini ..LP ale?e
Isto.
Sicer pa klima in zadeva je re?ena.
?e ti nitke pregorijo, kupi tisto teko?ino za popravljanje nitk (beri - za odklepanje AMD procesorjev). 2 selotejpa na vsako vsao stran nitke in pofarba?. Ko se posu?i, je zadeva re?ena.
verjeli ali ne, el. motorje se po?asi umikajo. proizvajalci avtomobilov so ugotovil, da ne samo da ni ekonomske ra?unice, ampak je ogromen problem z odpadnimi baterijami, polnjenjem, vzdr?evanjem, garancijo in podobno. V celoti gledano bo to ostalo samo ?e za specifi?ne izdelke oz trg.
?tudija je tudi pokazala, da ?e ljudstvo preide na elektri?na vozila, da bo za napajanje vozil radija 500km potrebna po ena ali 2 jedrski elektrarni - kar je 3x ve?je onesne?evanje in izraba zemeljske energije kot danes. Evropski plan za tiste neverjetno majhne emisije kot pogoj za prodajo avtov do leta 2020 je povsem neuresni?ljiv za elektri?ne avte saj baterije onesna?ujejo 5x bolj.
Ostalo bo za trge ki so zasi?eni s smogom ala Kitajska in hibride - te trge ?e tako ali tako naslavljajo od za?etka
"2 jedrski elektrarni - kar je 3x ve?je onesne?evanje" - ta izjava je rahlo mimo, a ne?
Nove gume, o?istil zunaj in znotraj, pa na kontrolo za??ite grem. Vse to sicer ne v enem dnevu, ampak, da ne bom drobil postov. Plan je ?e servis ?ez 1 Mm in ?ivanje zadnjih sede?ev.
Michelin je seveda super prvo sezono, pol je pa vedno tr?a in vedno bol v ku... guma. Moja ma letne 3 leta stare in je groza od groze, ?e posebej v mokrem...ne kupim Michelina never ever...morm re?t, da se mi je vedno zdel Michelin precenjen, ?eprav ga nism vozu. No, zdej sm pa dobil potrdilo z Michelinom na trojkici od moje
Tole sem jst izkusil na moji biv?i (Astri). Skor bi ?el v nebesa , samo potem sem zamenjal gume in ni bilo iz vsega 0.
Lej: servisirat ni isto kot vzdr?evat, ?e lahko vzdr?uje?, ti lahko servisirajo drugi. Ti pa se ne zajebava?, ampak gre? ta?as na pivo: K stvari je treba samo pristopit s prave perspektive.
jaz sem lani odlocal me p7 blue in primacy3...na koncu sem vzel p7 blue, ker sem hotu testirat se pirellija
od takrat sem jih naredil okol 20.000km, pa je zelo malo obrabljena
conti sc5 ni iz istega filma, lani ni blo dunlopa blueresponse v tej dimenziji letos pa je, tako da se za te poglej
Jaz sem imel Pirelli, pa moram re?i, da so po 3 letih za?ele zafrkavati, niso se dale scentrirati, vle?e volan, ipd. Obraba - jah 50-60kkm zdr?ijo, ve? pa ne.
@Grega, izvajal bom avtomobilske storitve, ki bodo "vse na enem mestu" in sicer v smislu, da bom jaz prevzel vozilo stranke (po potrebi ji dal nadomestnega) in ga odpeljal po dolo?enih opravilih (npr. redni servis ali vgradnjo LPG, itd.), izvajalec zadeve bo ?e naprej Pelko ali Acosmos oz. si bo stranka sama izbrala svoj najljub?i servis kam ?eli, da peljem njeno vozilo (npr. za VW in Audi gre lahko na Autodelto ali Porsche Slovenija).
Pri tem moram poudarit, da sem si izboril tolik?ne rabate, da stranka dejansko ne bo imela nekega dodatnega finan?nega izdatka.
Zadeva naj bi bila kmalu aktualna, saj grem ?e v tem tednu registrirati podjetje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti si Zmaj in Zmaj ostaneš!
KR ZMAJ
GO ZMAJ
Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani