V bistvu je tak ve?ina M6 pripeljanih iz Italije, kar me niti toliko ne moti, ker so ponavadi bolje opremljene, glede zgodovine avta pa te tak lahko vsak, ki ma malo vez na kakem servisu nat*****.
Kak?no je pa va?e mnenje o preostalih 2 kandidatih/prodajalcih.
Pa ?e ena OT: ne morem verjet, kak mazdice dr?ijo ceno! Za 7k ? komaj dobi? l.04, medtem ko mondeote za tak denar, l.06 ?aflajo.
Forum spremljam sicer ?e nekaj ?asa, zdaj pa bo po?asi nastopil ?as za nakup novej?ega in predvsem ve?jega avtomobila za familijo. Z ?eno se odlo?ava med Mazdo6, Ford Mondeotom in Peugeotom 307/407, seveda v karavanski izvedbi.
Seveda je hudi? najt denar, tak da je zgornja meja 7k ?, diesel, ne preko 100KW, letnik pa najmanj 2003 in ne preko 200kkm prevo?enih. Po ogledu ponudb so v o?ji izbor (koliko ga sploh je, ker se jih ne prodaja veliko) pri?le tele:
Zdaj o Avto elite sem prebral ?e nekaj ne ravno lepih besed, tak da ....
Je pa zanimivo to, da za tak?en denar dobi? recimo ?e Forda ali Pugija l. 2005/06. Tak da kr dr?ijo ceno, vendar imet 2-3 leta mlaj?i avto pa tud ni pes.
Pozna kdo mogo?e katero od teh ali ve za kak?no bolj?o ponudbo? Koliko stane veliki servis na poobla??encu?
Vem za nekatere napake kot je rja, webasto kadi, crknjen motor?ek za nastavitev lu?i, je ?e kaj na kar je treba bit pozoren?
Hvala za mnenja in ?e nisem v pravi temi naj moderator prosim prestavi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V bistvu je tak ve?ina M6 pripeljanih iz Italije, kar me niti toliko ne moti, ker so ponavadi bolje opremljene, glede zgodovine avta pa te tak lahko vsak, ki ma malo vez na kakem servisu nat*****.
Kak?no je pa va?e mnenje o preostalih 2 kandidatih/prodajalcih.
Pa ?e ena OT: ne morem verjet, kak mazdice dr?ijo ceno! Za 7k ? komaj dobi? l.04, medtem ko mondeote za tak denar, l.06 ?aflajo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani