Mazda mx5 nima osvetljenega pepelnika... Mi pa lu?ka okrog tega stikala nikoli ni delala. Bom probal sploh akumulator izklopiti in ponovno priklopiti pa da vidim kaj bo...
Ko sem ?e pred nekaj ?asa uporabljal sposojeno navigacijo mi je skurilo varovalko. To sem zamenjal in stvar je delovala dokle mi jo ni spet skurilo to se mi je zgodilo 3x. Mislil sem da je kaj narobe z mazdo in sem to probal ?e v touranu,kjer je varovalko ravno tako po?rlo.
Varovalke sem na obeh zamenjal,ampak stikalo ne deluje na nobenem avtu. Ali obstajajo ?e kak?ne varovalke? ?e ne bom moral do enega ?tromarja da mi to zrihta...
Ja zdaj bi bilo fino en tak test naredit,?im ve? uporabnih funkcij in dobra slika ter dobro no?no snemanje za ?im manj denarja,da ne bi nekaj kupovali kar je nekje za manj denarja bolj?e...
Gre? na carinsko po?to in po?lje? nazaj brez carine.Sem ?e enkret poslal nazaj eno stvar v usa,ki se mi je zlomila za 9?.?ez 14 dni sem dobil nazaj popravljeno.
Imam en ?uden problem Na avto netu sem na?el tovorno vozilo http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=5203994 ki bi bilo idealno za delo v gozdu saj imam gmajno pred nosom,drva pa kupujem po 70? za meter
Ampak avto nima prometnega dovoljenja ima pa samo ra?un da ga je kupil od gasilcev je pa oldtimer in ga lahko registrira na podlagi ra?una.
Ampak z njim ne smem preva?ati drv,peska,zemlje skratka ni?,razen nedeljskih vo?enj po hrib?kih,dolinah in globokih vodah...ker ?e bi vozil drva bi mi odvzeli certifikat oldtmerja in doletela bi me visoka kazen ter odvzem vozila
Ali mogo?e kdo ve kako tak?en avto registrirati na podlagi ra?una in da bi z njim lahko delal ?e kaj drugega razen nedeljskih vo?enj??? Serijska ?tevilka pa ne obstaja v registru...
O?itno je rja za?ela mojo mx5 in bi jo rad za??itil pred nadaljnim propadanjem saj mi je avto res pri srcu
Ker so mi peskanje podvozja rok in kon?nikov odsvetovali,saj pride pesek v vse luknjice in le?aje ter jih s?asoma uni?i sem sli?al da menda obstaja neka barva Hammerite ki se lahko nana?a direkt na rjo saj je v barvi neka kemija ki rjo nekako ustavi in za??iti pred nadaljnim rjavenjem in ?e pobarva se. Kje se to kupi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mazda mx5 nima osvetljenega pepelnika... Mi pa lu?ka okrog tega stikala nikoli ni delala. Bom probal sploh akumulator izklopiti in ponovno priklopiti pa da vidim kaj bo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani