Skoči na vsebino
Elektrika
Napisano

Ko sem ?e pred nekaj ?asa uporabljal sposojeno navigacijo mi je skurilo varovalko. To sem zamenjal in stvar je delovala dokle mi jo ni spet skurilo to se mi je zgodilo 3x. Mislil sem da je kaj narobe z mazdo in sem to probal ?e v touranu,kjer je varovalko ravno tako po?rlo.

Varovalke sem na obeh zamenjal,ampak stikalo ne deluje na nobenem avtu. Ali obstajajo ?e kak?ne varovalke? ?e ne bom moral do enega ?tromarja da mi to zrihta...

Hvala za odgovore...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izgubljeno prometno dovoljenje
Napisano

Fotr ma unomog-a letnik 52 in z njim fura vse ?ivo pa ni nobenih te?av, smo registrijaj ga kot traktor in bo po moje ok.

Druga? je pa 110ka zakon sem jo vozil v vojski, 150ka pa je sploh petarda ker ima 6x6 pogon in zapore na vseh treh diferencijalih. :danzoman:

Koliko pa kaj 110 popije nafte??? :( Eni jo hvalijo da manj kakor kak?en terenec... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izgubljeno prometno dovoljenje
Napisano

Imam en ?uden problem :( Na avto netu sem na?el tovorno vozilo http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=5203994 ki bi bilo idealno za delo v gozdu saj imam gmajno pred nosom,drva pa kupujem po 70? za meter :angry:

Ampak avto nima prometnega dovoljenja ima pa samo ra?un da ga je kupil od gasilcev je pa oldtimer in ga lahko registrira na podlagi ra?una.

Ampak z njim ne smem preva?ati drv,peska,zemlje skratka ni?,razen nedeljskih vo?enj po hrib?kih,dolinah in globokih vodah...ker ?e bi vozil drva bi mi odvzeli certifikat oldtmerja in doletela bi me visoka kazen ter odvzem vozila :(

Ali mogo?e kdo ve kako tak?en avto registrirati na podlagi ra?una in da bi z njim lahko delal ?e kaj drugega razen nedeljskih vo?enj??? Serijska ?tevilka pa ne obstaja v registru... <_<

Hvala za odgovore,nasvete.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rja
Napisano

Hvala za odgovore... Za tak?no peskanje sem ?e razmi?ljal,ampak to sezono jo ?e ne bom,bom pa poklical Simona ,da vidim kaj ima za "bregom" :bravo:

?e enkrat hvala... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rja
Napisano

O?itno je rja za?ela mojo mx5 in bi jo rad za??itil pred nadaljnim propadanjem saj mi je avto res pri srcu :ljubezen:

Ker so mi peskanje podvozja rok in kon?nikov odsvetovali,saj pride pesek v vse luknjice in le?aje ter jih s?asoma uni?i sem sli?al da menda obstaja neka barva Hammerite ki se lahko nana?a direkt na rjo saj je v barvi neka kemija ki rjo nekako ustavi in za??iti pred nadaljnim rjavenjem in ?e pobarva se. Kje se to kupi?

To bo rad naredil ?e pred zimo....

Va?ega cenjenega menja bom zelo vesel... :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.