Skoči na vsebino
Webasto - grelec motorja
Napisano

Lahko vpra?am, kje si dal delat vgradnjo na daljinca za Freelanderju? Bi jst tud mel na M6, kjer je sicer grelnik ?e original not, pa ?tudiram, al dobit prek ebay-a daljinski modul, al kr pri webasto.si. Sicer bo pa treba prvo poklicat, kake majo tam cene :whatever:

lp,

D

Nadgradnjo o mi vgradili pri webasto.si - cena za daljinca, timer, elektroniko in vgradnjo je bila cca. 500?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Webasto - grelec motorja
Napisano

Pozdravljeni!

Pri prej?njem avtu (Freelander TD4) sem si dodatno dal vgraditi Webasto grelec z vklopom na daljinski upravljalnik ali pa preko timerja. Pri TD4 je bila vgradnja dokaj poceni saj je v bistvu ?lo za nadgradnjo ?e vgrajenega grelnika. Pri Mazdi 5 sem se pozanimal in stane vgradnja z grelnikom in daljinskim upravljalnikom cca. 1000?. Ali ima mogo?e kdo od foruma?ev tovrstno zadevo vgrajeno? Moram povedati da je tovrstna zadeva super - ?e posebej ?e nima? gara?e. Pol ure pred vstopom v avto daljinsko vklopi? grelec, ki za?ne greti vodo, ko dose?e dolo?eno temperaturo se vklopi notranje prezra?evanje in zelo dobro ogreje avto - odmrzne led, stopi sneg, pa ?e sama ma?ina je zagreta na skoraj delovno temperaturo - vse skupaj ob minimalni porabi dizla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.