Lahko vpra?am, kje si dal delat vgradnjo na daljinca za Freelanderju? Bi jst tud mel na M6, kjer je sicer grelnik ?e original not, pa ?tudiram, al dobit prek ebay-a daljinski modul, al kr pri webasto.si. Sicer bo pa treba prvo poklicat, kake majo tam cene
lp,
D
Nadgradnjo o mi vgradili pri webasto.si - cena za daljinca, timer, elektroniko in vgradnjo je bila cca. 500?
Pri prej?njem avtu (Freelander TD4) sem si dodatno dal vgraditi Webasto grelec z vklopom na daljinski upravljalnik ali pa preko timerja. Pri TD4 je bila vgradnja dokaj poceni saj je v bistvu ?lo za nadgradnjo ?e vgrajenega grelnika. Pri Mazdi 5 sem se pozanimal in stane vgradnja z grelnikom in daljinskim upravljalnikom cca. 1000?. Ali ima mogo?e kdo od foruma?ev tovrstno zadevo vgrajeno? Moram povedati da je tovrstna zadeva super - ?e posebej ?e nima? gara?e. Pol ure pred vstopom v avto daljinsko vklopi? grelec, ki za?ne greti vodo, ko dose?e dolo?eno temperaturo se vklopi notranje prezra?evanje in zelo dobro ogreje avto - odmrzne led, stopi sneg, pa ?e sama ma?ina je zagreta na skoraj delovno temperaturo - vse skupaj ob minimalni porabi dizla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nadgradnjo o mi vgradili pri webasto.si - cena za daljinca, timer, elektroniko in vgradnjo je bila cca. 500?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani