Ni nujno, da je tole totalka. A si peljala avto po karambolu? A gre naravnost (stoji volan naravnost)?
?al ga nisem ve? peljala, sem morala s sinom v bolnico. Moj ni mogel po avto it, tk da ga je avto vleka odpeljala. In ker pred blokom ne more bit je pri eni avto hi?i za ograjo. Jutri ga bo treba drugam pelat.
Filter je cca do 20?, za M6 je celih 11?, menjava cca 10 minut.
Kje so dobil 75 ? ????
Original filter je reku da stane ~40? (od kod taka cena mi ni jasno), Menjava pa res traja malo dlje kot pri M6. Ker filter so res spravli nekam v tri...
Kar lahko vidis na tem posnetku
Fora je da ko sem avto kupoval mi je prodajalec govoru, da servisi so za mazde cenejsi kot za ostale firme
Ojla, Mi lahko kdo pove kak pride menjava kabinskega filtra 75?.
Zadnjic sem dobil po posti domov pismo da moram avto peljat na pregled karoserije in seveda se odpravim na moj najbljizji servis mazdic "Selmar".
Tip mi avto pregleda, blatnike, vrata in rece ja avto bo treba porihtat blatnike pa vrata bo treba scistit in na novo izolirat (hmm 4 letih mam zarustane blatnike, se sreca je 12 let garancije na pleh).
In pol on seveda zacne: "Veste, ker ne delate rednih servisov pri nas vam ne moremo zdle tega popravit, mamo tolko nasih strank bla bla, pojdite tja kjer ste avto servisirali, ali pa pridite naslednjo leto pa se tej boste dolgo cakali." Ko pa sem pripelal, da so mi sprednjo sipo menjali, meglenke, in neki postrhali pa ni blo treba nic cakat, sem bil kr rnasledni teden na vrsti.
(Kaj servis ne dobi placanih popravil, ki so na garancijo?)
No vglavnem ko sem bil ze tam sem se vprasal, kolko bi prisla pa menjava kabinskega filtra za mojo mazdico.
Pa vzame tip kalkulator v roke in zacne neki racunat, brisat, poklice se kolega da mu pride pomagat. Pa vrze vn 75?
Pa ga jst pogledam. Seveda takoj zacne Joj pa veeste kolko je to dela mormo akumulator isklopit pa celo elektriko dol dat ,...., pa na koncu se sipe inicializirat.
Samo recem hvala.
Grem do prvega Ne mazda servisa kupim filter za 15?.
In sam menjam Vzelo mi je slabo urco od tega sem pol casa porabu da sem kljuce skup nasu. So tamali vse raznosli.
In pol se mu cudno zdi, da ne delam rednih servisov pri njih.
Tipalo temerature plina je bila napaka majstra, ki je vgrajeval, ker ga je kable prevec na kratko zvezal na sasijo. Tako je ob tresljajih po parih mesecih odlomilo kontakt na senzorju in je zgubil stik.
Lahko ti povem iz lastnih izku?enj, kako je blo pri meni.
V treh letih se je nabralo kar nekaj vdrtin (od drugih avtov na parkiri??u), en avto mi je oplazil zadnji odbija? na parkiri??u, jaz sem s prednjim delom oplazila zid.
Najprej sem ?la na policijo, rekla da so mi na parkiri??u porajsali zadnji del in je napisal zapisnik. Potem sem ?la k cenilcu, povedala kaj vse se mi je zgodilo na parkiri??u.
In so mi lepo vse upo?tevali. Nara?unali so za skoraj 1000? ?kode oz. tak ra?un so izstavili zavarovalnici. Tk, da sem mal izkoristla kasko.
Hm, upam, da se avtor zaveda, da plin su?i ma?ino! Zna priti do hudih komplikacij s ma?ino, ?e se potuje ve? ali manj non stop na plin. Vse skupaj s plinom je mi?ljeno, da se nakako 20-30% vseh relacij fjaka s plinom 70-80% pa na bencin.
Ja zato pa ima zraven se kanglico kamor nalijes olje za mazanje masince.
Nop Mazda 3 je imela samo en Facelift in to je ta sedaj, prej?ni model pa kot ga ima? ti Mary pa se re?e Prefacelift, prvo so prodajali trojke z rde?imi lu?mi navadnim klju?em in brez Mp3 predvajalnikom, potem pa so zadevo malo spremenili pa so dali na vse trojke lu?i z ?rnim ozadnjem zlo?ljivi klju? pa ?e Mp3 predvajalnik zraven ?e se ne motim ( za Mp3 nisem ziher ).... In to je to
?aki malo ?e je to res kar govori? pol jst nimam prefacelift ker imam ?rne lu?i zlo?ljiv klju? in CD predvajalnik za MP3 bi pa bilo treba ?e dopla?at so rekli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na zavarovalnici je reku da rabim met predracun od kleparja da lahka razglasi totalko.
Da se lahka potem naprej menimo. Da 3600? z racuni je pa max vrednost ,ki bi jo se popravljali.
Sem sla na Selmarja, ker je tuki zraven pa so rekli da za 150? mi nardijo predracun .
Grrrrr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani