lep pozdrav vsem! jest mam v avtomobilu ?e vufer 450W, 4 zvo?nike (10cm premera od JBL) in 2 twiterja, ho?m pa zadevo ?e mal oja?at. na misu mi je pri?la oja?itev zadnje police, da bi loh dau notr 4-tonce mal mo?nej?e (kk?ne 300W). kej tazga sm meu u mislih:
ja ja...o tem sm govoru...kok me to podra?. u zvezi z invalidi je pa tko...tak ki parkera na prostoru za invalide si zaslu? eno nalepko za invalide ?ez celo zadnjo ?ajbo s sekundnim lepilom prilepljeno. sicer pa nekje res pretiravajo s ?tevilom takih mest.
?e se vozi? po Lj je pa opazt tud da jih kar pridno izkori??ajo komunalni delavci...so namre? odli?no odlagali??e za kupe snega zgleda
kar se mene ti?e, nikoli nisem in nikoli ne bom parkiral na prostoru za invalide. ?e se mi tok mudi ga raj na plo?niku pustim, pa ''use ?ter'' pri?gem pa je, druga?e se pa ?e najde kak?en parkirni prostor, ?e tud ?e se mor? 15m sprehodt, tko k je ?e Symon reku.
Pa ste opazili da pri tovrstnih podvigih predvsem prevladujejo ?enske ter starej?i, ?oferji ki tudi druga?e naredijo najve? piz.... na cestah.
da ne bomo govorili samo o ostarelih in ?enskah...tudi zaradi mladih in nadutih se lahko po?teno razburi?.
tud mene sicer ?e niso zaparkeral, se pa pogosto dogaja da kak?ni prepotentni mulci z bmw-ji in mercedezi parkirajo ?ez 2 parkirna prostora al pa kak?en mo?ki u srednjih letih ''od del? zabri?e'' avto na parkiri??e...nazadnje me je na parkiri??u skoraj zaparkeral nekdo, ki je takole od del? zabrisu avto po strani v boks (sicer u svoj boks, sam ker je senic dal?i in ker sem bil z unotom je to mo?no)... sem ?e razmi?ljal o polep?anju boka njegovega Senica s kak?no debelo prasko, pa sem si premislil.
pa ?e ena:
enkrat sva ?la s fotrom neki kupovat pa je sta bla pred trgovino samo ?e 2 prostora in ''gospod'' pred nama, zapelje direkt na oba parkirna prostora...seveda s fotrom popiz**** za?neva mahat, nakar mu fotr re?e: ''ma? pa ?irok avto'', gospoda je pa motilo ker ga je tikal, pa pravi: ''a se midva poznava k me tika??'' ...kaj bo? potem takemu tipu povedu...
na koncu sva pa? avto pustila na pesku, ki druga?e ni ozna?eno parkiri??e...
tolk o mojih izku?njah s parkiranjem, bom pa nasledni? kak?no tako situacijo slikal...zna bit kar zabavno.
?e dovolte bi tud jest upra?u kok bi kej pr?u potovalni ra?unalnik za mazdo premacy. ?ist informativno me zanima, ker smo dobil katalog dodatne opreme pa ga ni blo gor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lep pozdrav vsem! jest mam v avtomobilu ?e vufer 450W, 4 zvo?nike (10cm premera od JBL) in 2 twiterja, ho?m pa zadevo ?e mal oja?at. na misu mi je pri?la oja?itev zadnje police, da bi loh dau notr 4-tonce mal mo?nej?e (kk?ne 300W). kej tazga sm meu u mislih:
http://www.bof.si/product.cp2?guid=08BFD24...C7-61DAF8819203
to je moja ideja, zdej me pa zanima ?e mnenje vs ostalih...kaj bi blo akusti?no najbol?, pa ne preve? drago?
LP, Rejc
Povezava za deljenje
Deli na druge strani