@Sirius, ampak potem je ta placebo efekt v avtomobilskem ?tevcu. Res je, da so razlike danes manj?e, kot so bile neko?, ampak ?e vedno od 150 - 200 km na tank, kar ni tako malo,
LP, M
Po moje je neki narobe s tvojim ?tevcem, priporo?am servis..
ok,dolo?ene informacije ste mi le podali,sam se vedno me zanima kaj je z oknom,je mozno da je elektronika ker ko probam tudi na stikalu na zadnjih vratih prav tako ne deluje...
Meni se je isto dogajalo pri zadnjih oknih- se niso dale odpret, pa se je motor?ek martal....
Pol sem pa ugotovil, da so bile zaradi neodpiranja (oz. zelo poredko) prakti?no zlimane zgoraj( umazanija, prah..) in si jim moral pomagati z rokami....
aha katera dva... pa zazna pi?tolo prej ko nekateri pravijo da ko te snajpne ?ele za?ne piskati... pa kateri bi biu najbol?i zanakup... da bbi res delovalo tk ko je treba...
V bli?nji prihodnosti imam namen naro?iti pri na?mu Siriusu kak?en Metabond proizvod, pa bi se temu mojmu naro?ilu zlahka ?e kdo pridru?u, da ne naro?amo samo enga komada ali dveh.
Doslej sem njegove produkte uporablju ?e na ?estih avtih (dodajal smo motornemu olju, pa tistemu v menjalniku) in pa tudi nek preparat za ?i??enje bencinskih injektorjev ali pove?ano oktansko ?tevilo bencina (ne spomnim se to?no zadeve).
Ti produkti pridejo v po?tev ko ti avto pije olje (modro kadi zadaj), pa ?e se npr. te?ko prestavlja (meni se je npr. pri Miati, ko sem jo pozimi ?tartal konkretno poznalo koliko la?je se potem pretika iz prestave v prestavo).
Ima pa verjetno ?e kak?ne druge zadeve. Tale moja objava nima namena propagirati njegovih produktov, pa? pa SKUPNO NARO?ILO, ?e bo kdo gorak (beri zainteresiran), saj zadeve niso kak?na muha enodnevnica, itd.
To se pa mora? sam odlo?it. Da pozneje komu ne o?ita?. V Italiji je en ?lan na njihovem Mazda forumu, ki ima 6.-ko prve generacije z ?e 340000 km in avto kar gre in gre.
Me pa res zanima, kdo na forumu ima najve? prevo?enih km z Mazdo seveda,neglede na tip... Lahko bi nardili lestvico.... Labi? mejbi... :ne vem:
Tega foliranja je v Slo ?e kar dosti in kar nekaj firm se ukvarja s tem. Ni poceni ampak, ?e da? v folijo nov avto (magar prozorno) bo bistveno manj spraskan ali od kamen?kov ?ez nekaj let.
Hja, mene pa zanima,kaj pa ?e se naveli?a? folije, a samo dol povle?e?, pa ima? nazaj staro original ali ti uni?i original lak? :ne vem: Kolko ?asa pa sploh zdr?i ta folija na avtu? Antracit barva je pa huuuuuuda....
Nekako se je ?e sprijaznu, da ga ne bo ve? videl (sem mu tudi svetoval naj ne dreza preve?, da ne bo ?e ob kaj druzga).
Sre?a v nesre?i je to, da ima parkrat ve?je prihodke kot je povpre?ni OD v na?i dr?avi, tako da bo la?je prebolel izgubo kakor pa bi jo nekdo, ki bi imel pla?e npr. samo 1000 ali ?e manj ?.
?e v?eraj sem mu v hecu napisal, da naj pono?i kdaj pa kdaj vr?e u? na Golfa, ?e ga ima kje na vidiku. Na?alost sem imel prero?ko vizijo (?tevilk za Sedmico na lotu si vam ne upam napovedat, hehe).
P.S. kar se Srbije ti?e, so Japan vozila zakon, pa tudi Korejci jasno. Pred ?asom sem sli?al za nekoga, ki veliko potuje na Jug, da si je ravno iz razloga ne-kraje nabavil Saaba. Zdaj se po?uti popolnoma varnega, hehe.
Verjetno za pol cene bi ga lahko odkupu nazaj.....
Mislim, da nima smisla razpravljat kdo je ve?ji lopov itd..., po moje je edina mo?nost za SLO tehni?na vlada, torej strokovnjaki iz vseh strank na svojih podro?jih v vlado in bomo izplavali iz te krize,druga?e pa bo po starem, na?i - va?i, narod pa bo ?el na barikade.... ker mu ne bo drugega preostalo!
Vsaka ?ast Italijanom, ki so sku?ili, da ni ve? ?as za ?ov in zajebancije Berlusconija in so postavili majstra, ki bjih bo 100% popeljal z roba prepada., Mi pa po starem, na?i va?i, beli rde?i,Jan?a Ku?an, ma kaj ?e ni ?as, da se streznimo?!?
Sem pa prebral komentarje na mimovrste (sicer za H7 night breaker) da zdr?ijo cca 3 do 6 mesecev.
Kak?ne izku?nje imate pa mazda?i?
Jaz sem nabavil od Boscha Xsenon Blue H1, pa H7, pa H4....Moram re?t, da svetijo presenetljivo dobro, recimo H1 je dosti bolj? kot pa od Osrama Night Breaker, in sem jih zamenjal na M6!
Na 323F pa H4 od Boscha(xsenon blue) svetijo bolj?e kot pa originl xsenon na moji M6, pa je vse samo ?arnica, brez balastov in podobnih xsenonskih kozlarij....
Skratka so pogruntali tudi cenej?o varjanto kot so xsenonke,ki svetijo super, kolko bo pa ?ivljenska doba, bom pa poro?al...
. Podobni primeri so tudi na cesti Solkan - Grgar. Pri rahlem de?ju se zgodi, da vla?ilci s polpriklopnikom obti?ijo, ker se pogonska kolesa vrtijo v prazno. Potem jim pridejo s kak?nim ?tiriosovincem pomagati, da jih zvle?ejo do novega asfalta, ki je bolj grob in kolesa dobijo ve? oprijema.
Ja, pa si pozabil povedat, da je tam "apnenca" ki melje kamenje in je prahu kar ho?e?, ob prvem de?ju je pa prava "poledica"...
Mislim, da mora sam prist gor po avto, na carini mu ga bodo ocenili po svoje(imajo svojo tabelo in sploh ni va?na pogodba),tu pa ga ti odjavi s kupoprodajno pogodbo in vrni tablice, nikakor pa ne nasedaj "daj mi ga ti doteraj dole...."ker bo? lahko ostal brez vsega..
Tudi mene so ?icali naj pripeljem dol, ma nima smisla, prevelik rizik, ker so me enkrat res totalno pregledali na meji za nazaj... ?e bi najdli kak?ne registrske, pa ne vem kako bi jo odnesu.. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
So ?e namontirane
Povezava za deljenje
Deli na druge strani