Torej: ?e nimate mo?nosti dovoda hladnega zraka do filtra, ?etudi preko neke "home made" cevi, potem svetujem da ne montirate filtrov na avto, kajti ?e filter vle?e v motor vro? zrak izpod pokrova, niste naredil ni?, ?e dosti slab?e bo......res je, se bo pa drl k pr norcih..
Aha, ?e nekaj, avto ima menda ?e serijsko vso in?talacijo za klimo, se pravi je potrebno kupit samo kompresor in ga priklopit, a imate kake veze tule na forumu, da bi blo mo?no kupit kompresor za klimo.....rabljen seveda
Namre? prijatelja moti samo to, da nima klime :ne vem:
Sam sicer vozim Hondo, so mi pa Mazde tudi v?e?, v bistvu kar vsi Japanci..hehehe
Prijatelj kupuje avto in sem mu svetoval. naj kupi v cenovnem razredu cca. 800.000 Mazdo 323....po mojem vredi avto.
Za vas poznavalce Mazde imam nekaj vpra?anj glede motorja 323 F 1.5 90km, kaka je kaj poraba, slabosti, kvarljivost, skratka vse o tem avtu in motorju...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani