Skoči na vsebino
MX-5
Napisano

Bok...

Jst prodajam MX5 2001 z hard topom....

Hib na avtu ni...poraba od 8 do 11-zima + mestna vo?nja, kasko cca 100k -50%maxi paket, stro?kov razen servisov ni pa ?e ti niso dragi...

avto mam na avto netu....?e te zanim ?e kaj ma? tam email...

LP

:bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx3
Napisano

Oj

Zanima me Mazda MX3 in sicer motor s 107KM in na splo?no o tem avtu....

Prednosti, slabosti.....aha, pa ali je ta motor EURO 2

Hvala in lep dan :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

A potem nima Mazda tega...

Torej: ?e nimate mo?nosti dovoda hladnega zraka do filtra, ?etudi preko neke "home made" cevi, potem svetujem da ne montirate filtrov na avto, kajti ?e filter vle?e v motor vro? zrak izpod pokrova, niste naredil ni?, ?e dosti slab?e bo......res je, se bo pa drl k pr norcih.. :D

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

A nimajo Mazde pripravljene odprtine za CAI v prednjem delu, da se locira konus v odbija?, kjer zajema preko re?e hladen zrak??

Sam vpra?am... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava Mazda 3 Sport
Napisano

Pa se eno crno sem ti najdu

Alessio star5 (ko ze tok omenjamo to firmo :) )

Objavljena slika

En majhen nasvet, ne kupovat Alessio plati??, so zlo mehke in se zvijajo k hudi?...

:ne vem:

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F l.96
Napisano

A tako potem :huh: , saj bi blo res mal ?udno, da bi blo vse napeljano....

Fantje moram vas pohvalit in va? forum, ker ste se tako hitro in korektno odzvali na moje povpra?evanje v zvezi z doti?nim avtom.

Hvala za pomo?, sedaj se je treba sam ?e odlo?it in kupit.... :)

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F l.96
Napisano

Hvala za pomo? in uporabne informacije....

Aha, ?e nekaj, avto ima menda ?e serijsko vso in?talacijo za klimo, se pravi je potrebno kupit samo kompresor in ga priklopit, a imate kake veze tule na forumu, da bi blo mo?no kupit kompresor za klimo.....rabljen seveda

Namre? prijatelja moti samo to, da nima klime :ne vem:

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F l.96
Napisano

Pozdravljeni, sem nov na va?em forumu

Sam sicer vozim Hondo, so mi pa Mazde tudi v?e?, v bistvu kar vsi Japanci..hehehe

Prijatelj kupuje avto in sem mu svetoval. naj kupi v cenovnem razredu cca. 800.000 Mazdo 323....po mojem vredi avto.

Za vas poznavalce Mazde imam nekaj vpra?anj glede motorja 323 F 1.5 90km, kaka je kaj poraba, slabosti, kvarljivost, skratka vse o tem avtu in motorju...

Hvala ?e vnaprej ;)

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.