Tale mazda je neki na primorskem. Sem klical tega tipa in je reko da je to fiksna cena. Avto pa prodaja v tak?en kot je. Ker je letnik 2004 ma tako ceno. Po slikah slede?e je pa avto v totalkil.
V Mariboru se je pred mescom dni prodajal ena za 1.800.000 letnik 98, pa je ?la v roku enega tedna.
Mx5 se da dobit za dva mil. letnik 2001, 1.6 motor, pod to ceno pa je ni.
Glede porabe je med 8-10 litrov, z 1.6 motor.
?e kopuje? ti priporo?am da kupi? s klimo samo so cene tud vi?je.
Evo ko smo se zadnji? glih menil o tejle Kruzerjevi mazdi, zdej je pr mojmu va?kemu mehaniku spet ena rde?a taka ma?inca, je pa registracija Novu Majstu, tko da ne vem zdej ?igava je pa to?
To je pe od cruzerjevega kolega. Ta ki je na sliki je ena, tisto ki si pa vido pa je druga. To sta edini v slo.
To od cruzerja sem videl v ?ivo. Pol pa samo gleda?, da ma avto 1.3 motor pa ?ez 300 konjel
Hm ... ne vem zakaj bi silili k objavi osebnih podatkov. To je ?isto osebna volja posameznika. Da bo nekdo videl klubski del, ga bom moral jaz osebno dodati.
ja ti bi moral osebno dovolit oz. vedeti koga lahko in koga ne.
men se tud zdi predlog o forumu oky... ampak ne za registrirane uporabnike ampak vip (invite only) ker registrira se lahko vsak.. tisti del pa bi naj bil samo za resne...
To?no tak sem mislil, da tisti del vidijo samo resni.
In v imenu Mazda AS Velenje lahko povem, da bi z registriranim Mazda klubom bilo veliko la?je realizirat, kar ?e dolgo planiramo, namre? da bi ?lanom lahko nudili popust. Edino to je ?e ovira, na nek na?in je pa? treba pravila postaviti
Tako da, ?e se nekomu da... ... ... res bi bilo fajn
Ok, bom odprl eno temo namenjeno donacijam, kar se ti?e kluba pa bi bilo dobro razmisliti, kaj bi bil njegov cilj delovanja, kako bi se zbirala in porabljala sredstva itd ...
Prvo pa je treba naredit na forum stran ki jo bodo videli samo ?lani kluba pa ne vsi.
Tle v okolici Ljubljane oz. Vrhpolju (pri Kamniku) moram pohvalit majstra Poga?arja, ki kar obvlada Mazde in dostkrat tut ?raufa kak?no RX-7 al pa take stroje kokr je Supra, pred tem pa je predeloval Mazde za rejli sceno. Tut tale mazda by Sale (bela 323f GT BA), ki je na avtomobilizem.com je bla neki ?asa na njegovem dvori??u, ker je prej z njo Milosavljević dirku.
Jaz ma filter, pa se fejst pozna. V obratih pridobi? na no?i saj ?portni filter zajem ve? zraka v obratih, kot navadni, ?e pa ima? ?e napeljan dovod zraka do filtra pa tolko bojl?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani