A wiz ti upo?teva kak?ne bonuse ker jih nisem imel nikamor za vpisati? ker osnovno z ao+ je pri informativnem izra?unu pri meni konkretno dra?je kot pri markotu.
16jurjev za 8 let staro Hondo sej mora? bit u?gan da kupi? za tak denar. Ajde ene 10-11t. Ta tudi ne ve da kar vlo?i? v avto ni? ne ?teje za 99% kupcev.
halo, pa to je navadna v mno?i?no proizvedena, lepo ohranjena opelca pa ni? druzga. Ne mor? vsak 30 let star avto cent kot da je iz zlata. Enako kot bo npr. moja mazda ?ez 20 let pa ?e jo dam zdej v gara?o ni? drugega kot 30 let stara ohranjena jajca in ni? drugega. :)
Najbolje da ti da VIN ?tevilko in preveri na servisu, ?e to na papirju vse ok je ve?ja verjetnost da je tudi z avtom. Tale letnik je imel ?e izbolj?ave izoliacije, nekaj modifikacije na motorju, baje da pije do 5% manj, nekaj so podvozje rihtali, nad ogledalom ima? display ?e so vsi privezani ipd. (ima belo ozadje ?tevcev in srebrno ozadje pri tipkah za radiu na volanu). Sem imel s tak?no opremo (tale kao remake).
Za 10 eur ga jest ?e vedno peljem v avtostop v ?i?ki, ?al mora? avto tam pustit ampak za ta denar je opran in ro?no pobrisan, notri posesan in zmaxibrilan , o?i??ene ?ipe (ne glih vrhunsko), namazane gume in za ta denar menim da je top storitev. Sicer je avto ?rn in takoj umazan, na laku ni? po?kodb (od pranja seveda) ipd.
V?asih sem ga pral v avtocommercu, letos sem ?el 1x in ni bog ve kaj, pa ?e drago.
?e kar ni? in kar dela. Bom pa moral zimske gor vr? ne glede na temperaturo, saj sem s temi feltnami ?isto preve? vpadljiv za nimam pa keten za v gepek
Kje ste na?li i30 z 1.3 motorjem? so 1.4,1.6 pa dizli. Tisti s primerljivim motorjem od dvojke gta se za?nejo pri 15t eur. Druga?e pa najbolje da se zapelje? in vidi? kako pa kaj. Sicer je avto nov, meni osebno je pa notri res grd...kot da bi gledal transformerje pa ?e grda nekako morda osvetlitev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9801746&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%202.0i%20TE hmmmmm
Povezava za deljenje
Deli na druge strani