Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

halo, pa to je navadna v mno?i?no proizvedena, lepo ohranjena opelca pa ni? druzga. Ne mor? vsak 30 let star avto cent kot da je iz zlata. Enako kot bo npr. moja mazda ?ez 20 let pa ?e jo dam zdej v gara?o ni? drugega kot 30 let stara ohranjena jajca in ni? drugega. :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Najbolje da ti da VIN ?tevilko in preveri na servisu, ?e to na papirju vse ok je ve?ja verjetnost da je tudi z avtom. Tale letnik je imel ?e izbolj?ave izoliacije, nekaj modifikacije na motorju, baje da pije do 5% manj, nekaj so podvozje rihtali, nad ogledalom ima? display ?e so vsi privezani ipd. (ima belo ozadje ?tevcev in srebrno ozadje pri tipkah za radiu na volanu). Sem imel s tak?no opremo (tale kao remake).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtopralnica
Napisano

Za 10 eur ga jest ?e vedno peljem v avtostop v ?i?ki, ?al mora? avto tam pustit ampak za ta denar je opran in ro?no pobrisan, notri posesan in zmaxibrilan :), o?i??ene ?ipe (ne glih vrhunsko), namazane gume in za ta denar menim da je top storitev. Sicer je avto ?rn in takoj umazan, na laku ni? po?kodb (od pranja seveda) ipd.

V?asih sem ga pral v avtocommercu, letos sem ?el 1x in ni bog ve kaj, pa ?e drago.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosim za pomo? pri izbiri
Napisano

Uuuffff sorry, sem prehitro prebral in gledal i30...no notranjost hyunadia je ?e vedno tak?na kot da bi gledal transformerje :)

Sier i20 nisem vozil, dvojko pa, in meni je bilo povsem OK, sicer ta ?voh razli?ico, gta je seveda toliko bolj?a.

Kaj pa takumi....oprema je odli?na, ker Takumi je zadnja verzija dvojke pred novo, sicer je pa motor ?vohnej, sicer pa se ?e vedno tudi ta lepo vozi.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8568399&show=1&avto=Mazda%20Mazda2%20TAKUMI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosim za pomo? pri izbiri
Napisano

Kje ste na?li i30 z 1.3 motorjem? so 1.4,1.6 pa dizli. Tisti s primerljivim motorjem od dvojke gta se za?nejo pri 15t eur.  Druga?e pa najbolje da se zapelje? in vidi? kako pa kaj. Sicer je avto nov, meni osebno je pa notri res grd...kot da bi gledal transformerje :) pa ?e grda nekako morda osvetlitev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.