Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

Ne bi rad stra?il, ampak na drugih forumih sem prebiral o tem prodajalcu in v veliki ve?ini so bil stranke zelo nezadovoljne. Za?en?i s tem, da NOBEN avto pri njih ni imel realnih kilometrov...

?al, srednja ?alost,..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

No da ?e svoj piskr?ek pristavim. ?e ena zanimivost. Mi je kazal povpre?no hitrost 57 km/h po enem tanku. Pozabu resetirat, naslednjega odpeljal celega pri 155 km/h, skoraj ves ?as. Rezultat: 60 km/h. BU?E!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde6 Sportcombi
Napisano

se strinjam!

zato sem pa jaz kupil SLO vozilo, pa ?e z znano zgodovino ...

Hvala enako. ?akal sem skoraj pol leta, da sem dobil slovensko mazdo s preverjeno zgodovino in km... jah, druga?e je kar kriza lahko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava znamk
Napisano

Se tudi vam zdi, da zadnje ?ase izdelujejo precej podobne avtomobile. Seveda ostajajo klju?ni manj?i deli precej avtenti?ni (lu?i, deli zadka) ampak se mi vseeno zdi, da so imeli oblikovalci pred leti bolj razli?ne poglede kot danes. V prilogi po?iljam eno slikico...

post-3211-1238695460_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazde 6, 2.2...
Napisano

Sem zadnji? probal tole zadevo z zra?nim uporom. Najprej kak km tik za kamionom s tempomatom (tud kamion je vozil s tempomatom konstantno) in spremljal porabo, na to pa ?e brez kamiona pri isti hitrosti. Razlika: cca 1 l / 100 km.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci in kov?ek
Napisano

hmmm, zanimivo, res da imam jaz m3 l. 05, ampak mislim da nima veze. Sem preverjal tudi ta proizvod, brez skrbi, a so mi naknadno sporo?ilo, da nekako ne pa?e...

Potem je pa ?e varianta pri mimovrste, ki je bila tudi dra?ja, pa en privatnik ki uva?a neko specialno firmo mi je poslal ponudbo za 190 EUR ! ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci in kov?ek
Napisano

Lublan?ani majo gnar - njih je treba o?emat... Folk, ste v 21 stoletju, mal je treba okol pogledat, ma? internet. Ne pa juri? u prvo ?tacuno....

;)

mal heca. Ampak vsaka ?ola nekaj stane.

Glej, kot prvo, sem kar precej internetnega freaka. Preiskal sem vso slovensko internetno ponudbo, pregledal in prepoklical precej trgovin. Na koncu se je izkazalo, da za mojo M3 sedan ne obstaja cenej?i stre?ni nosilci kot pa mazdini original. ?e pa najde? kje cenej?e, ki so ustrezni za moje vozilo, pa prosim, pripopaj link, ?astim gajbo piva! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2009
Napisano

razen pirelli zero nero, sem vse te gume imel ali jih pa se vedno imam

zdaj trenutno furam exalto pe2 in so zelo podobne bridgestone re050a - torej, mocni boki, sportna guma, in pa pri cca. 35.000km majo se kar dost profila.

continental ti ne bi priporocil, glede na to da peljes po ovinkih in ti je ER300 pobralo, bo tuki samo se slabs

tko da moras izbirat med RE050, nero in exalto pe2

predvidevam, da je govora o 205/55 16

Ja, zase lahko re?em, da govorim o 205/55/16.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2009
Napisano

Tudi sam sem spremljal malo teste, navkljub novitetam se bom odlo?il za Pirelli P7. Kljub temu, da ni nova guma je glede na karakteristike guma, ki mi ustreza.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Radio CD vpra?anje
Napisano

podzravljen!

Nebo pasalo, ker je za avtomobile brez potovalnega ra?unalnika.... Oz. verjetno bo pasalo, kar je ?e slab?e kot da si brez cd-jev ker ne bo? imel BC funkcij. ?e ?e gleda? za temi radji, vzami B33F-79-BGX, ki podpira mp3, vendar verjetno kupuje? rabljeno in je zato ugodna cena. Sicer pa je tudi pri nas v slo, nekaj razbitih 3jk, iz katerih se da dobit poceni cd radio z BC.

sicer pa tudi moj glas gre za XcarLink.

lp, Ale?.

Hvala za nasvet. Bom ?e prej po?ekiru za kakimi razbitimi 3-kami, mate kako idejo kje? Poleg avto.net ??

Hvala

lp

Andra?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Raje vzemi XcarLink, je veliko bolj prakti?na zadeva. Pa cenej?a tudi.

Hmmm...Glej zaenkrat sem na skupni ceni 35 eur za tole zadevo, kar bi meni popolnoma zado??alo.... Sicer pa ja se strinjam, vsekakor alternativa, ?e prej pa posku?avam na druge na?ine... Bi pa res ?elel sli?at od koga, ?e bo zadeva delala ali je kak hakelc?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?ivjo!

Potrebujem pomo?. Imam mazda 3 sedan, TX brez CD predvajalnika, radio+predpriprava. Na ebayu sem staknil tole enoto: BN8V79AGXA , to je radio CD za mazda 3 po ugodni ceni. Motim pa me eno: ?e pogledam v en cenik z dodatno opremo, recimo tule: http://www.wrights-motors.co.uk/Accessorie...3_Presenter.pdf pa pi?e, da je to enota za modele brez potovalnega ra?unalnika, jaz GA PA IMAM. Torej, bo pasalo ali ne?

Hvala!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 na avto.net
Napisano

Zdravo!

Sem nov na tem forumu, sicer pa ga spremljam ?e nekaj ?asa. Na splo?no sem odlo?en, da kupim Mazdo 3. Nekako vsaj po pri?evanju vseh prijateljev, lastnikov, ki jo imajo so zelo zadovoljni. Tako mi ne preostane drugega, kot da se odlo?im za nakup. Stvar pa je slede?a. Moje ?elje so malce utopi?ne, a vendar sem na?el avtomobil, ki bi morda ustrezal, rad pa bi sli?al ?e va?e mnenje in izku?nje. Moje sanje so slede?e: Mazda 3, 16TD 110KM, letnik 2005, ?rne barve, do 100.000 km, vsaj TE oprema, cena do 10.000 eur. Vem, da sem zahteven, a to je moj optimum. Teh avtomobilov je zares malo, a vendar se trenutno prodaja tole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2397981

Kdo pozna ta avtomobil, kak?ne so izku?nje s trgovcem in na kaj biti pozoren? Je realno mo?no, da je avtomobil dobro ohranjen in ali je sploh realno mo?no, da ima avto zares tak?no ?tevilo km?

Hvala za vse odgovore in izku?nje...

LP, super ste!

Andra?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.