vzel ven motor,zdaj pa ko bo cas drugiga noter,ampak je kar dela,ker facelift ma po manj elektrike kot moj,morem celi sesalni kolektor menjat,pa se kar nekaj senzorjev so vse drugi konektorji
se pravi da mi ne preostane drugega kot da homologiram zadevo a moram za 15 in 16 dvakrat na homologacijo ? Ali mi bi vpisali ?e 15
to ne vem,ampak mislim da bi mogli samo rabis 15 zraven in tudi papirje od njih,gres prej vprasat pa je saj ne grizejo,kje bos pac homologiral,jaz sem pac iz ptuja in mam v mb rti ter avto krko ampak rti je drazji sam vpisal izpuh prejsnji teden pa pride v vpis za vsako stvar 31 eur v avto krki na rti-ju pa 56 eur,sem mel 17 zraven pa je rekel da morjo bit na avtu tak da grem drug teden se to resit
na 323f ba se da homologirat za 16 col samo te dve dimenzije:195/45/16--215/40/16,jaz bom zaj homologiral 205/40/17 15 colske sem tudi ze pred leti vpisal,original pa sem mel v homologaciji samo 13
1.5 mlincki so odlicni avtomobili dele dobis vse,motorji drzijo isto kot na hondah,samo poskocni pa niso tak,hiba je samo rja na spodnjih delih vrat,to dobro poglej
Lepo, ?portno/dirkalno po?timana! Vin Dizel se je ne bi sramoval v naslednjih Hitrih in Drznih.
avtek ni slabi je kar dosti pokalov dobo za styling,servisiran pa je bil pri meni,ker gre tezko kje na dvigalo je pa cist blizu ?trausa doma saj mu je on tudi pomagal pri predelavi
Super zadeva!!! Ne vem zakaj Mazde ?e v osnovi nimajo da ko butne? ro?ico ?migavca ne utripne 3x...jest v 80% uporabljam tole zadevo, npr. pri prehitevanjih, kak?nih prednostnih cesta, na kri?i??ih ?e gori zelena ipd...res super zadeva!!
vsaj nekaj ma moj traktor serijsko in to dolgo let ze delajo nemci in res je super zadeva
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zanimive opombe
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=834904...%201.5%20MiniMe
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani