mene isto zanima za mazdo6 (5-vratno, letnik 2003).
jaz sem hotel tele spodnje najprej, ker ma kar solidne ocene na amazonu.. vendar pi?e, da je samo za karavana.. mislite, da bi vseeno ?lo na hatchback? :ne vem:
lej, tle se sploh ne gre za mene, ampak za splo?no mnenje..
a ti se pol strinja?, da npr. stanovalci blokovskih naselij v ljubljani dobivajo pred domom kazni, ker je parkiri??e pred blokom zabasano in pol pustijo avto nekje mal postran!? ali bi naj po tvoji logiki pol parkirali po teh pla?ljivih parkiri??ih in gara?nih hi?ah, po mo?nosti par kilometrov vstran od svojega doma!?
eno je, ko pi?ejo kazni nekje v mestu oz. kjer je vse zabasano, drugo pa je, ko te pa kasirajo prakti?no doma.
ali pa ko odprejo ?portni center sto?ice, gara?ne hi?e pa ne. potem pa ko so bla ob kaki prireditvi vsa okoli?ka parkiri??a polna (tudi pla?ljiva) je folk lepo parkiral tam zraven ob baragovi cesti kjer s tem niso ovirali nobenga in uni?evali ni?esar.. in ko je folk po kon?ani prireditvi pri?el do avta, so jih na ?ipah ?akali pozdravi redarstva..
To naprimer je prva stvar, ki jo je treba po?timati. Maksimalno 14 dnevni rok po storjenem prekr?ku. Fertik.
Se strinjam.
Sam pomojem ?e bi slu?ajno Janović na volitvah zmagal, potem bi se nam verjetno ?e slab?e pisal na tem podro?ju, saj bi verjetno policaji morali tako zagnano pisat kazni kot to po?nejo mestni redarji v Ljubljani odkar je Janković "na prestolu" Ljubljane
Mene tudi pri vsem tem najbolj razkurijo ravno te kazni za x ?asa nazaj.. Tudi jaz bi uvedel maksimalno 8 dnevni rok, ?e bolje pa tako kot je blo v?asih, da te ustavijo na licu mesta ?e ?e !!
Pa tu nima? kaj dost filozofirat, oba sta japonca in sta oba v samem vrhu, tako da enostavno vzemi tistega, ki je tebi oz. tvoji dru?ini bolj privla?en
He he jaz isto.Ne vem,kako nekaterim uspe to v petih minutah?
Midva s punco mava tudi zunaj avte, pa kar tko ni hotla it dol, potem pa sem vzel podalj?ek+fen ter pofenal z neposredne bli?ine, potem ko je blo steklo ?e vro?e sem pa s strgalko za led (z mo?nim pritiskom) po?as dol potegnil, na koncu pa sam pobrisal lepilo.. vse skup je blo fertik v 5 min.
razumem, da bi jo kupovali, ?e bi stala 30?, pa ?e to taki, ki se 5x na leto peljejo po AC, ne pa nekdo, ki koristi AC bolj pogosto.. sicer pa za tistih 20? razlike ni ?ans, da bi jo kupil
Ja, pa Mazdina mre?a po Sloveniji niti ni tok raz?irjena kot npr. kaki Renoji, Fordi, Fiati, Citroeni, VW-ji itd., ki so ?e skoraj v vsaki malo ve?ji vasi. zraven tega pa velik ljudi, ki se ne zastopijo tok v avte, kupi kak tak avto, ki se ful prodaja, ker mislijo, da je zato ful dober.
to ?e ja, sam neki pa verjetno gorivo tudi pripomore zraven, da ga pol tolko hitreje crkne.. (sicer je zdaj to bil podatek le od ene avtohi?e (renojeve), mogo?e ?e je komu kaj kje crknilo samo pa? tega ne vemo)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mene isto zanima za mazdo6 (5-vratno, letnik 2003).
jaz sem hotel tele spodnje najprej, ker ma kar solidne ocene na amazonu.. vendar pi?e, da je samo za karavana.. mislite, da bi vseeno ?lo na hatchback? :ne vem:
http://www.mimovrste.com/artikel/342029142...-menabo-logic-3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani