Glede pumpe bencinske....?e je potem tako, bi tudi pri meni crknile 2 benz pumpe...na mazdi 3 2.0 in mazdi 5 2.0 pri katerih sem vedno pridno praznil tank do te mere da se kazalec niti ni vec premaknil ob kontaktu ,seveda 0 po bc je bil ze zdavnaj mimo ha ha. Ali pa sem zgolj imel sre?o. Je pa res. Iz same varnosti ko zasveti lu?ka, ka?e bc ?e za 60km je notri zih 15l benza. Ko zasveti gre? tankat pa je to to.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ha ha ha....si pa pojava. Jah ?lovek se privadi vsakodnevnih zastojev, in ko jih ni ve? si kar na 1x 20min prej doma....uffff vi?ek ?asa le kaj bi z njim ha ha ha
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Kaj naj re?em pasje obna?anje povzro?itelja....ne duha ne sluha o klicu in kakem opravi?ilu ter pra?anju kako si? To me je sedaj po enem mesecu prisililo v civilno to?bo .... In ja dobil bo priporo?eno pismo....
Jaz ?e vedno v strahu kadar sedem za volan, kje bom zavil s ceste k bo ker prletu nasprot.Drga? pa z bole?inami in delno gibljivostjo desne rame....bolni?ka poteka... Pred subarujem je micka evo 9
Govora je samo o visokotoncih? Napeljava naj bi bila pripravljena in tudi na radio naj bi bilo povezano tako da samo priklop in zadeva mora igrat.
Ti pa svetujem da bo bolje ?e kupi? sam visokotonce in jih pritrdi? na mesto ter jih usmeri? tako kot je treba, originalni so za en k.....(no pa vseeno bolj?e kot brez)
za spredaj si pomaga? z navadno cvingo ali po slovensko spona bat podstavi? s staro plo??ico pa stisne? za zadaj pa je treba vrteti da se batek pomakne notri.....?e je vse ok, gre lepo s ?pic cangami ali koni?astimi kle??ami po slovensko
Danes zamenjal spredaj diske in plo??ice. Je ?lo po ?elezu ?e .....ja ja saj vem neodgovorno. Dal sem komplet od ATE. Je pa zanimivo da na obeh straneh je bil en od vijakov-spodnji na katerem se ?eljust premika zarustan. Zadevo o?iatil pobrusil in s5 se premika....za 100kkm mora bit he he
Joj...ste nasul straha kolegu ki potrebuje info. Bo reve? ?e prodal mazdo....
Saj ne bo prikolce vlekel na vr?i? menda?!! Moje mnenje je, da z zdravo pametjo ne bo te?ave pri vleki prikolice,in niti se ne misli vozit 180km/h po ac. Avto bo peljal prikolico,brez te?av. ?e bi pa dobil ob?utek da se za?el gret pa naredi? postanek ve?...... ?e pa misli kamjonar blendat pa naj ga prehiti...saj ni prepovedi se vozit 90 po ac....tako da ko jih jebe kamjonarje prepotentne ki mislijo da je cela cesta njihova...je pa res...maj?keno ve?ji je od os.vozila he he strah upravi?en
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
živjo
Ali se,da samo kartico preprosto skopirat z novejšimi mapami na drugo kartico po sistemu clone SD? A noben še ni shekal?
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani