Skoči na vsebino
Blaupunkt
Napisano

to se v tujini ne dogaja ker majo ?oferji respek pret policijo v Sloveniji pa policija itak ni zmo?na :ne vem: drugega kot listke za prehitro vo?njo pisati

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravilen priklop
Napisano

a ne pride na zvo?nike izmeni?na napetost???? :huh:

jaz mislim, da ja ker ?e bi pri?lo samo enosmerni tok bi zvo?nik samo napelo pa ni? ve?.Sicer pa mislim ?e ima kabel konektorje ?e zmontirane je ta tanki konektor + in debeli masa ali pa kabel z ?rto + in brez ?rte masa

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje za ra?unalni?arje...
Napisano

jaz mam ati-ja pa sem samo priklopil kabel pa je delalo ma pa nvidija neke nastavitve pri katerih mora? omogo?iti klon samo bi teoreti?no moral izhod dvi z ustreznim kablom na hdmi brez problema delovati tudi brez nastavitev

lahko pa tudi proba? prvo odklopiti monitor pa bo? videl ?e je potem slika na lcd-ju

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se en udarec po zepu in predvsem dizlih
Napisano

v na?i vladi so itak sami nesposobne?i in senilni star?ki razen jelin?i?a

kam pa bo ?el toti gnar ...?

za ekologijo sigurno ne

?el bo v privat ?epe nba?ih nesposobnih politikov da si bodo lahko gradili vile kupovali jahte skratka ?e naprej kradli kod dosedaj

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje vetrobranskih stekel na mazdah
Napisano

Na stari ?estki ena luknjica, ki so jo zaflikali, na tej je pa ?ipa kr po?la in je raspoka dalja? iz dneva v dan. Tretji dan je pa me iz carglassa ?e niso poklicali, kaj je zdej s to ?ajbo oziroma kdaj bo. :angry:

vr?i ?ajbo ven pa bo? mel delni kabrio..pa ?e klime ti nebo terba kuriti kar pripomore k manj?i porabi gorive in s tem manj?e onesan?evanje okolja :bravo:

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.