vsaj so vsi uvozniki enaki ko ti je treba prodati avto ti obljubljajo nebesa z figo v ?epu ni razlike med uvozniki avta ,politiko, zavarovalnicami in podobnimi
to se v tujini ne dogaja ker majo ?oferji respek pret policijo v Sloveniji pa policija itak ni zmo?na :ne vem: drugega kot listke za prehitro vo?njo pisati
jaz mislim, da ja ker ?e bi pri?lo samo enosmerni tok bi zvo?nik samo napelo pa ni? ve?.Sicer pa mislim ?e ima kabel konektorje ?e zmontirane je ta tanki konektor + in debeli masa ali pa kabel z ?rto + in brez ?rte masa
jaz mam ati-ja pa sem samo priklopil kabel pa je delalo ma pa nvidija neke nastavitve pri katerih mora? omogo?iti klon samo bi teoreti?no moral izhod dvi z ustreznim kablom na hdmi brez problema delovati tudi brez nastavitev
lahko pa tudi proba? prvo odklopiti monitor pa bo? videl ?e je potem slika na lcd-ju
Na stari ?estki ena luknjica, ki so jo zaflikali, na tej je pa ?ipa kr po?la in je raspoka dalja? iz dneva v dan. Tretji dan je pa me iz carglassa ?e niso poklicali, kaj je zdej s to ?ajbo oziroma kdaj bo.
vr?i ?ajbo ven pa bo? mel delni kabrio..pa ?e klime ti nebo terba kuriti kar pripomore k manj?i porabi gorive in s tem manj?e onesan?evanje okolja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pripravil Premaciya za odhod in 3-jkico za uporabo
gremo na?i.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani