Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

ob upostevanju, da nisem nikakrsen strokovnjak za plasticne dele, je torej edini kriterij za podano oceno moje mnenje in obcutki pri voznji z omenjenim avtomobilom. tega obcutka recimo nisem dobil v starejsih modelih bolj priznanih znamk - jih ne bom napisal, da ne bi kdo zapel :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ker model forda je pa "normaln" :harhar:

mene je focus l. 2009 tok negativno presenetu, da ne morm povedat. Sama plastika notr, dizajn sicer na nivoju, pri materialih se pa zod dalec vidi, da so nekakovostni. moje mnenje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Dejan - drugi? tebe najamem! :P

Matr Simobilsko, ko sm dopounu 31.leto, nism smel ve? imeti ORTO U NULO, pa so mi napisal dopis, da so mi preklopli na najugodnej?i paket, razen omenjenega seveda. No in jz v dobri veri ?akam polo?nico, nakar dobim namest prej?njih (20 do 25 EUR) zdej 89, pa si mislim - mamujimjebm! No pa se pol ve? kt mesc odpravljam spremenit paket, pa dobim nasledni mesec ra?una lepih 122 EUR. Mam pa sicer trajnik, tko da niti nisem kej hitr porajtu, itak pa se ne bi mel prito?evat, ker sem si pa? sam kriv, ?e nism vedu ker paket mam in kak?ni so stro?ki posamezne storitve. Zdej sem kon?no spremenu paket, pa da vidmo kako bo odslej!

So me pa sicer sms-i ubil, ker jih po?ljem po ve? 100 komadov na mesec, prej sem jih meu zastojn, zdej na paketu (mislm da je) Smart, pa so bli po 8 centov, klice pa tut prej sem meu zastojn, zdej pa so mi jih mastno zakasiral, skratka totalna beda.

Ko pa sem potem ob spremembi paketa "zate?il" uslu?benki na okencu Simobila, da kak?en je bil to najugodnej?i paket (zame al zanje?????!!!) mi je rekla da je bil najugodnej?i glede na naro?nine, hehe, kak?en nateg! Ampak verjetno dobr slu?jo na tak?nih ovcah, kakr?na sem bil tudi sam do pred kratkim, v dobri veri! :blush:<_<

Bemumast, dans te ?ist vsak sku?a na?ponat, ?e se le izide! :whatever::ninja:

to si si pa sam kriv. da bos 31 si vedu vsaj 30 let prej :P

in ce bi se kj pozanimu, bi lepo vzel en telefoncek, s tem podaljsal pogodbo in uzival v paketu orto v nulo do konca svojih dni. ker majo ravn to akcijo do NL...

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Heh, eni ste res obremenjeni s poreklom vozila! <_<

Men je va?no, da mi je estetsko soliden (Laguna II al pa 607 to vsekakor sta), da se lepo pelje, da ni pretrd (glede na na?e zagamane upizdi ceste), da ne tro?i preve? in da je ugoden glede na razmerje kok dobim avta za kok gnara! :bravo:

Zdej pa mi povejte, npr. v rangu Lagune II (re?mo letnik 2001, pa wagon izvedba), je (?e po prvem kriteriju) konkuren?n kater Japonc? 626 karavan (grda k zmaj), accord karavan (niti slu?ajno), avensis taprvi (lepo vas prosim???), pol je ?e kak?en nissan, ki mi primera tiste generacije tut mal ne "potegne", ostane pa ?e kaj? :harhar::hohoho:

Avtomobila vredna cene:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3232615&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3225207&show=1

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ko smo ravno pri Rockyu, sem ga zadnji? v Pomaran?i sre?al in par dni nazaj ?e njegovo ko je ?la v McDonalds :P

cist nakljucna pjacka ratala, ql... :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

A si probal kak?ne letne :P Rocky hec, da ne bo gdo narobe razumel!? :ne vem:

GY F1 letne so za mokro cesto bomba, sem jih imel na meganu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

lansko leto sem se "pre?vercal" z letnimi gumami. Letos imam namen kupiti zimske in sicer:

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...n=Wi&Achse=

mnenja?

Dobrodosli tudi drugi predlogi v tem cenovnem rangu?

Hvala in lep pozdrav,

tele gume so pa tirnice po domace... nikoli se nisem peljal avta, ki bi imel tak oprijem. ZADOVOLJEN cist!

priporocam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.