Evo danes sem se imel prilo?nost peljat z dandojevim nissanom in morem re?t da je zadeva res fenomenalna,kar se ti?e motorja,zgled,res fenomenalna ma?inca.
Evo sem ?el pogledat tri mazde od tega se mi je zdela ta ?e najbolj ohranjena in redno servisirana,pa ?e ma?inca je ful posko?na.Zato sem se odlo?u da jo nabavim.Problem so edino meglenke,ki niso original in ful grdo zgledajo.Aja pa ?e lita plati??a 14col moram zamenjat za ve?ja,pol pa ?e k?ne ?ipe temnit,izpuh,...?e je kak?en interesent za plati??a naj mi pove
Ej najprej hvala ker si si vzel ?as za ogled,zdej mi pa povej se spla?a nabavit ta avto al ne,kaj prav??Pa ?e je vse ok razen haube.Kaj motor je kaj masten?Haubo bi pa ?e ?trihnu
Ne lahko pa grem pogledat se skoraj vsaki dan mimo vozim bom mogoce v ponedeljek ze kaj vedel kaj to je tota na netu brez slike za 920.000sit?
Ne to je ena iste barve kot tvoja(zelena in ne srebrna)srebrna je pa iz ho? in se tud prodaja,ki jo ni na netu.Ima jo ena ?enska,ki je 2 lastnica,ma 130 000km,letnik 97,?ibedah,dobro ohranjena.Dej ?e bo? slu?ajno kej zvedel mi sporo?.hvala
Ja jest bi jo rad dobil z tako armaturo kot jo ma? ti,ker je mela moja gt-jka glih tako,in se mi ful dopade,pa tud ?tevci so drugi,itd.Kolk ma? pa kej porabo,?e si slu?ajno ?e kej zmeru.Pa sory ker ti morim,bova pa na sre?anju k?no pivo spila.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=634142 ...tole pejt pogledat, meni je ?al ni ratalo sem pa poklical. Je pa blizu NM. Bila je butnjena v en bok vendar naj ne bi bilo huj?ega, je pa 3. lastnik ?e. Lahko da je z avtom vse ok in rabi samo denar. Jermen je bil menjan, vodna pumpa pa ne.
Ne vem tale se mi zdi bolj zanimiva sam mal visoka cena je.si ga ti kej klical tega?
Dejte mi ?e nekaj povedat,lastniki takih mazd seveda,kolk je kej potro?ni material,kar se ti?e plo??ic,diskov,jermena,....?e seveda kej menjujete. Hvala
Kaj si se odlo?u da jo bo? prodal al kaj?Mogo?e se pa res lahko kej zmenva,?e jo ma? namen prodajat.Dej mal mi jo opi? v kak?nem stanju je,pa kaj si kej zamenal.
Ja gt-jko sem prodal k mi je bila v bistvu drugi avto ,zdaj bi pa spet rabil ?e en avto,pa bom vrjetno spet kej nabavil.Drga? pa stro?ki sploh niso bili veliki pri gt-jki,ker sploh ni ni? crknilo.Hud avto
?ivjo.Po dolgem ?asu sem se odlo?il da bom verjetno spet kupil mazdo 323f samo tokrat 1.5 16v,pa me zanima na kaj moram biti pozoren pri teh motorjih in kak?ne hibe ima ta motor.Hvala
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MASTERCAM je zakon,ga tud jest obvladam,k programiram z njim vsak dan 8 ur.
Kaj pa ma? zaen krmilnik da ti je sprocesiralo tako G kodo?
To pa ni glih za CNC rezkarco.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani