Skoči na vsebino
z 350
Napisano

Evo danes sem se imel prilo?nost peljat z dandojevim nissanom in morem re?t da je zadeva res fenomenalna,kar se ti?e motorja,zgled,res fenomenalna ma?inca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Evo sem ?el pogledat tri mazde od tega se mi je zdela ta ?e najbolj ohranjena in redno servisirana,pa ?e ma?inca je ful posko?na.Zato sem se odlo?u da jo nabavim.Problem so edino meglenke,ki niso original in ful grdo zgledajo.Aja pa ?e lita plati??a 14col moram zamenjat za ve?ja,pol pa ?e k?ne ?ipe temnit,izpuh,...?e je kak?en interesent za plati??a naj mi pove

post-370-1142773108.jpg

post-370-1142773154.jpg

post-370-1142773208.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Ne lahko pa grem pogledat se skoraj vsaki dan mimo vozim bom mogoce v ponedeljek ze kaj vedel :bravo: kaj to je tota na netu brez slike za 920.000sit?

Ne to je ena iste barve kot tvoja(zelena in ne srebrna)srebrna je pa iz ho? in se tud prodaja,ki jo ni na netu.Ima jo ena ?enska,ki je 2 lastnica,ma 130 000km,letnik 97,?ibedah,dobro ohranjena.Dej ?e bo? slu?ajno kej zvedel mi sporo?.hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

V F modelih? Oboje naenkrat?

Ker jaz imam, ?e se ne motim novej?o armaturo ampak tastar znake (hihi mogo?e ga zato ljudje zamenjujejo za Toyoto).

PS: ?e se ne motim tisto ni lete?i V ampak M.

Ja jest sm tud ?e vidu mazdo z novej?o armaturo pa tastarim znakom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Ja jest bi jo rad dobil z tako armaturo kot jo ma? ti,ker je mela moja gt-jka glih tako,in se mi ful dopade,pa tud ?tevci so drugi,itd.Kolk ma? pa kej porabo,?e si slu?ajno ?e kej zmeru.Pa sory ker ti morim,bova pa na sre?anju k?no pivo spila. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Ne vem.Po moje bom ?e mal po?akov da pride kak?na zanimiva na avtonet.Kolk ?asa si jo pa ti ?akal svojo?

Aja mene ?e zanima od katerega letnika naprej imajo f-ke druga?no armaturo.Ali od 97 naprej ali ?e kaj prej?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=634142 ...tole pejt pogledat, meni je ?al ni ratalo sem pa poklical. Je pa blizu NM. Bila je butnjena v en bok vendar naj ne bi bilo huj?ega, je pa 3. lastnik ?e. Lahko da je z avtom vse ok in rabi samo denar. Jermen je bil menjan, vodna pumpa pa ne.

Ne vem tale se mi zdi bolj zanimiva sam mal visoka cena je.si ga ti kej klical tega?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=651428

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=657529

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Po?akaj ?e tri mesece pa mojo dobi? :bravo:

Kaj si se odlo?u da jo bo? prodal al kaj?Mogo?e se pa res lahko kej zmenva,?e jo ma? namen prodajat.Dej mal mi jo opi? v kak?nem stanju je,pa kaj si kej zamenal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Ja gt-jko sem prodal k mi je bila v bistvu drugi avto ,zdaj bi pa spet rabil ?e en avto,pa bom vrjetno spet kej nabavil.Drga? pa stro?ki sploh niso bili veliki pri gt-jki,ker sploh ni ni? crknilo.Hud avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.