Skoči na vsebino
vodna pumpa
Napisano

tak sem ?e spustil, ampak mi je steklo ven samo ene 3.5 litre, ko sem pa hotel vzet pumpodol,jo malo premaknil, je letela voda ven, kot da je ?e motor ?isto poln z vodo, pa sem pri?raufal pumpo nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava motorja-ford probe-mx3
Napisano

na plin ne bi ?el rad, vsaj z tem motorjem ne, mo?no pa da bi po tistem, ko bi menjal motor, ?e plus tega naredil sistem na plin, saj kolko vem predelava ?tirivaljnega motorja na plin stane kar nekaj manj kak V6.

Kaj pa kolko kilogramov ma mx3, pa kak?na je kon?na hitrost pri 1.6 16v?

Pozna kdo koga keri se bavi z menjavo motorja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava motorja-ford probe-mx3
Napisano

Ma ja, 12l po?re pa kak koli pazim,mislim, da ma mazda 1.6 tudi ?isto zadosti konjev, res da je moj probe malce te?ji, ampak mislim, da bi moglo iti skoz...

Kaki dve leti nazaj, da sem na motorju dal naredit generalko, malo mi je ?al menjat, ali kaj bo?..ne vem kaj vse bi se moglo menjat, menjalnik tudi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava motorja
Napisano

Pozdravljeni!Imam eno vpra?anje, na katero na tem forumu ve?ina vas verjetno pozna odgovor. Imam ford probe 2.5V6,mazdin motor.Ne vem to?no kolko sme biti potro?nja tega avtomobila, ampak meni tro?i pribli?no 12l :angry: , s tem da zelo pazim na porabo. zdi se mi preve?, ker se z avtom samo normalno vozim, sem ?e mislil tudi na zamenjavo motorja na kaki 1.6 ali 1.8 motor, samo to?no ne vem :ne vem: kateri motor od mazde bi to?no pasal na menjalnik in brez kake koli predelave pod havbo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.