Skoči na vsebino
626
Napisano

Hvala za nasvete. Druga? cena to?no te 626 je 2,2 mio. Je pa tud ena s 4imi vrati iz NM. Neka avtohi?a prodaja. Letnik 2000 s 137kkm. Za dobrih 1,7 mio. Ta me tud interesira, ker je le 500kSIT manj. Je pa res ve? prevo?enih in 2 leti starej?a in namesto 4ih ima 2 Airbaga. Ostalo je isto. Aja pa ?e ?ibedah ma. Kaj pa pore?ete na 137kkm?

A mislte da je to ?e kilometrina kjer se po?asi za?nejo raznorazni stro?ki po nepotrebnem? Najbolj me skrbi to kar je David repliciral-da ko pa se nekaj pokvari je pa drago kt hudi? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626
Napisano

No, pa lahko tud kej napi?ete o tej ma?ini 2.0ditd na splo?no. Kako se vam zdi? A je to prava Mazdina kvaliteta?

Presene?ajo me dokaj nizke cene za tak avto s toliko opreme...Zato pa mal spra?ujem kaj in kako je s temi avtomobili :)

Anybody? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626
Napisano

Kupujem mal vecji avto in gledam za dizli. Mam neki modelov ogledanih, med njimi sem v ozji izbor tud tole Mazdo postavu.

mazda

A kdo kaj ve o doticnem avtomobilu, namrec kr neki casa se ze prodaja...A je kej narobe z avtom, al pa folk ni ravno kej prevec navdusen nad starejsimi Mazdami. Zgleda pa kr v redu. Ceno pa tud ne vem kako naj bi mel 02 letniki. 00 se npr. prodaja za 1,75mio...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.