Kaj ma pa znamka veze s kleparjem? Na sploh je bolje iti direktno do obrtnikov, ki se s tem bavijo in ne na original servis - tega gre? le v primeru, da zavarovalnica krije nove dele....
Ja jaz sem tista 'gospodi?na' ki sem imela te?ave z njimi. In ?ele sedaj sem na?la to temo.
Sedaj mi je totalno jasno zakaj so v BTC-ju nenormalno pregledali avto (celega, vsako praskico, na par cm), ko so menjali zimske gume. Sem se prav spra?evala zakaj in sedaj imam odgovor.
Z barvo odbija?ev pa ne bom nikoli zadovoljna in naslednji avto ?al... ugled znamke je res odvisen od njenega servisa. ?e zavedajo se ne kako...
Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni.
Ko je bila nova je vse delovalo normalno.
Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ajaaaaa, nov na?in slu?enja %
Super!
Merci.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani