yavar, napi?i da avto povezuje ljudi,kak je nastal na? forum, da tud mi delamo neuradne testne vo?nje,piknike,sodelujemo na dragih(ala reddevil)...bla bla bla....sej zna?.
ajde...!!!
Only those without any talent, have no obsessions!
kmalu... tam nekje okoli septembra se bo prodajala ena srebrna.trenutno jo oseba ?e rabi, da prevozi poletje(zaradi klime seveda). ful dobro ohranjena!!! tak da ?e se ti ne mudi...
pa ?e v sloveniji jo bo? nabavil.malo manj laufarije bo? mel. bo pa iz celja! in letnik 98.
ja... na hitr ?alta?, pa zato mal cukne. in to je impresionisti?no. sicer pa bol? tak , kokr da sklopko spu??a?,dokler je ne zavoha?
pospe?ki so res taki umirjeni,ne ?uti? tiste brutalnosti. morte pa fantje tud vedet, da smo se na pikniku skoz vozl 3je ali 4je not, kar pomeni cca 300kg "balasta".(al pa ?e ve?,?e je kdo mel polne jajce)
tist ki je pa dragu v SG, pa js tud ne vem ka je delu! al jo pa ni poteru nad 4kilo obratov, oziroma je prehit ?altal. po moje :ne vem:
Js sm avto parkiru, na parkingu od enga inter?para. 300 mest je blo fraj, js se pa rinem med dva avta, zadaj pa una cestna lu?. in gledam nazaj;...?e malo,?e malo,?e...mal...o.....hrrrrsk!!!!
Opala...!?!
stopim vn in vidim da ma tista ku*?eva lampa okoli zabetonirano kocko ene pol metra od tal!
rezultat: prav grdo po?ohan odbija?.
sm enkrat gledu po tv-ju enga oblikovalca. nek skandinavc. hacker! in tip si je zamislu eno torbo, ki bi naj bila kao ena smernica firme Louis Vuitton. ampak vse skupaj je bilo le sanje in slikica na ra?unalniku tega dizajnerja.
in potem so se kitajci dokopali do tega in naredili kopijo! ampak pazi, kopijo brez da original sploh obstoja!
a???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js sm jih do zdej ?e zmeri po?aku,in pla?u kazen.
Ampak morm pa priznat ,da mi grejo tile cestni prav na kur#c, ker itak vedn stojijo tam kjer je
najla?je pokasirat!!!js jim nebi n? zameru ?e bi lovil res na kakih kriznih to?kah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani