No, to je zelo relativna stvar. Tak avto lahko kupis tudi za 300?, vendar karoserisko tako ohranjenega ne dobis, da pa ga spravis v tehnicno stanje kot je moja, si pa takoj ob 1000?... Zdaj pa kakor komur pase, nekdo da raje vec za nakup dobrega avta, drug pa mogoce kupi avto cim ceneje, pa potem vlaga noter - vsako tele ima svoje veselje pravimo pri nas ;-)
Hehe, vse bi blo lepo in prav, ampak jz avta pred majem ne bom kupoval...Samo zanima me kak?ne so cene teh ma?inc, pa ?e majo kaj opreme. Jz bi rad mel 4x el+ ?ibedah pa ?e ?portne sede?e...to bi blo
Saj saj, to sem imel v mislih. ?e ni Euro2, bi jo predelal...Za Mazdo ne vem, pri BMW e30 pa pride ta predelava malo ?ez 100 EUR, tako da, ?e velja za Mazdo isto, se bo spla?alo tam kaj uzeti, saj je izbira proti na?em trgu
No, potem je imel to 1.8 16V in je bla prava Pocket Rocket!
Druga?e imam pa eno zelo dobro izku?njo z mazdo v karambolu. Vozl sem rent a car mazdo 323 sedan (97) in se mi je neka ?enska z golfom 3 zaletela v rit. Rezultat: Golf je imel razbito lu?, zlomljen odbija?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, to je zelo relativna stvar. Tak avto lahko kupis tudi za 300?, vendar karoserisko tako ohranjenega ne dobis, da pa ga spravis v tehnicno stanje kot je moja, si pa takoj ob 1000?... Zdaj pa kakor komur pase, nekdo da raje vec za nakup dobrega avta, drug pa mogoce kupi avto cim ceneje, pa potem vlaga noter - vsako tele ima svoje veselje pravimo pri nas ;-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani