Skoči na vsebino
Smotrnost drugega avtomobila
Napisano

No, to je zelo relativna stvar. Tak avto lahko kupis tudi za 300?, vendar karoserisko tako ohranjenega ne dobis, da pa ga spravis v tehnicno stanje kot je moja, si pa takoj ob 1000?... Zdaj pa kakor komur pase, nekdo da raje vec za nakup dobrega avta, drug pa mogoce kupi avto cim ceneje, pa potem vlaga noter - vsako tele ima svoje veselje pravimo pri nas ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

@Priam

Hehe, ponudba je zelo mi?na...ampak mislim,da bo tvoja lepotica izven mojega fian?nega dosega :ne vem:

No ja...bomo videli kak?no bo finan?no stanje takrat...

Kok bi pa ti meu za svojo (lahko tud na PS)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Hehe, vse bi blo lepo in prav, ampak jz avta pred majem ne bom kupoval...Samo zanima me kak?ne so cene teh ma?inc, pa ?e majo kaj opreme. Jz bi rad mel 4x el+ ?ibedah pa ?e ?portne sede?e...to bi blo :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo to mx3 V6 ?
Napisano

Mazda MX-3 1.9i (v SLO = 1.8i) V6 !

NE !

niso to?ni !

Avto ima 1845ccm in zato pride v razred od 1800-2500ccm pri pla?ilu povra?ila za uporabo cest

ima pa 98 ali 100kw, kar je zadnje v tem razredu zavarovanja :)

to me je zanimal! hvala :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Saj saj, to sem imel v mislih. ?e ni Euro2, bi jo predelal...Za Mazdo ne vem, pri BMW e30 pa pride ta predelava malo ?ez 100 EUR, tako da, ?e velja za Mazdo isto, se bo spla?alo tam kaj uzeti, saj je izbira proti na?em trgu :bravo:

No, potem je imel to 1.8 16V in je bla prava Pocket Rocket! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Hvala za dobrodo?lico!

Skrbi me zato, ker pri uvozu v slovenijo MORA avtomobil ustrezati Euro2 normi!! BMK za okolje, jaz ljubim bencin!! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

malo olepsave
Napisano

Joj, tok lepa mazdica pa udarjena :(

Druga?e imam pa eno zelo dobro izku?njo z mazdo v karambolu. Vozl sem rent a car mazdo 323 sedan (97) in se mi je neka ?enska z golfom 3 zaletela v rit. Rezultat: Golf je imel razbito lu?, zlomljen odbija?.

Mazda: Odkru?ena barva na odbija?u :ne vem:

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

:D Zato, ker je BMW dru?inski avto(od vseh ?lanov dru?ine), jaz bi pa rad svojo ma?inco :danzoman:

Aja...kak?ne so pa te mazdice kej pri nas (ohranjenost,oprema)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Hja, hvala za odgovor!

Glede carine je tako,da lahko uvozi? vsak avto,ki izpolnjuje normo Euro2, se pravi, bi moral predelati izpuh in to je to.

Glede motorja pa: Moj stric je imel 1.9 (upam, da je pravilen podatek) z 130KM in je letela uhuhu.

Kak?ne posebne napake pri tem avtu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Pozdravljeni!

Moj prvi post na tem forumu :bravo:

Zanima me nekaj stvari okrog Mazda 323f (tiste,ki se ji lu?i odpirajo) ne vem pa? to?nega modela.

Ker bom ?ez manj kot 6 mesecel kupoval avto,me zanima nekaj stvari,saj je omenjena mazda kandidat za mojo gara?o.

1. Kater model priporo?ate,kak?ne so posebnosti itd. Gledal sem model 1.6 16V Kako se obnese motor?

2. Kak?ne so mo?nosti uvoza iz tujih dr?av?je avto ?e izpolnjeval Euro 2 norme?

No, zaenkrat je to to, upam pa na veliko konkretnih odgovorov!

Lp, Matej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.