Skoči na vsebino
mazda 6 sport CD 120 TE
Napisano

Lep pozdrav!

mene pa zanimajo kritike ter pohvale glede Mazda 6 sport CD 120 TE. Kak?ne so vozne lastnoti, ?e jo kdo ?e ima bi bil zelo hvale?en njegovih predlogov.

sicer pa si ogledujem naslednjo mazdo ki se prodaja na Avto Rentu v Novi Gorici.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4139117&show=1

Zanima me tudi ?e jo je ?e kdo videl na gori?kem in ali pozna prvega lastnika?

LP Rok

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Audi A3
Napisano

Lep pozdrav!

Mene pa zanima ?e pozna kdo kak?nega ?loveka iz primorskega konca ki prodaja audi a3 ali pa golfa4 1.6 16V ali pa 1.9 tdi 1998-2001 letnik ?

Najlep?a hvala

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vato odpadi v Avstriji
Napisano

Lep pozdrav!

Mojega kolega zanima ?e ve kdo od vas za kak?en odpad v avstriji kjer imajo mazde? Sicer pa rabi motor za mazdo 323f ba po mo?nosti 1.8! po italiji vem da je rev??ina z japonskimi avti sploh pa z mazdami! sedaj ma 1.5 motor in bi dal noter 1.8 da bi bil bolj posko?en :D in ?e zanima ga ?e pa?e od mazde 323fBJ model 1.8 motor v mazdo 323f ba?

LP rok

Se opravi?ujem za naslov. AVTO ODPADI V AVSTRIJI :D

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup novega avtomobila
Napisano

ja ketna se res raztegne ampak mislim da 250.000km brez problema naredi :D saj upam! druga?e bo mel fotr ?e velike probleme pri Primeri :( facelift je res da bolj izpopoljnjena ampak za moje fina?na sredstva nedosegljiva! ?e bi mel mazdo kasko zavarovano bi si lahko privo??il nissan almero facelift tako pa moram na ?alost gledat do 3500? ampak vselih mislim da je dobr avto ?eprav jih je malo na cesti :( saj na vipavskem koncu!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup novega avtomobila
Napisano

ja LabiGT to je enkrat ?e bilo ampak tiskrat je bila mazda ?e cela in sem razmi?ljal o zamenjavi sedaj pa nimam velike izbire! tko da ?e enkrat izbiram informacije! ve? glav ve? ve :D

Symon in na koliko kilometrov pa naj bi se ketna zamenjala? ker pri na?i Nissan Primeri se mi zdi da je predpisano na 500.000km ampak to so rekli samo na servisu!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup novega avtomobila
Napisano

Lep pozdrav!

Mazda je ?la od hi?e tko da je ?as za nakup novega avtomobila! sicer nisem pri?akoval da se bom re?il mazde na tak na?in kot sem se jo (nesre?a) ampak svet je krut :( Vglavnem se zelo zanimam za Nissan Almero 1.8 16V! kot sem videl na internetu ima majn?o porabo kot jo je imela moja mazda pri istih konjih, kubikih in istem navoru! zanimajo me va?i nasveti, kritike ?ez ta avto, najve?je napake, vglavnem nasveti :D

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3813699&show=1

:D:bravo:

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja rabljenih mazd
Napisano

Sej to je pri ve?ini avtov, da ve?jim ?eprav udobnej?im hitreje cena pade, ?eprav za Mazde se mi zdi da vidim ve? ?estk kot trojk, tako novih kot starih. Te?ko pa re?em da bi bile trojke predrage, ker cene so res "nizke", odkar je novi model zunaj pa je ?e padla, res pa da so vsako leto starej?e :)

No Grega tukaj na Ajdovskem koncu pa ti garantiram da je precej ve? M3 kot pa M6 :bravo: ena je celo tudi pri nas doma :D In zelo veliko sre?am tudi Mazd 323f BJ model (1998-2003 letnik) ki jih je bilo v preteklosti zelo malo!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano

Na forumu KLICAJI IN VELIKE ?RKE izpadejo kot, da vpije?.

Obrati so pa ni?ji na ra?un porabe. ?e ima motor dovolj navora nizki vrtljaji niso problem, ?e ga ima bolj malo pa dajo kraj?i menjalnik in se vozi? z vi?jimi vrtljaji. Mora? pa vedeti, da je Primera ?e v osnovi avto vi?jega cenovnega razreda kot Almera ali 323F in mora biti tudi zato mogo?e bolj udobna z manj ropotanja/vrtljaji na dalj?ih kri?arjenjih. :ne vem:

se opravi?ujem glede klicajev! moja navada :( Sam primera od mojega fotra ma precj majn navora kot 323f ali pa almera! aja pa pri prej?ni izjavi glede navora med almero in 323f sem se zmotu! sta si tam tam

http://www.avto.net/_EUROTAX/mycar.asp?zna...p;letnik=200009

http://www.avto.net/_EUROTAX/mycar.asp?zna...p;letnik=199809

tako mamo mi doma!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Razumemo!!! Daj nalimaj ?e kak klicaj!!! In moj Nissan je imel pri 130 tudi ?e preko 3500 obratov!!! Oba!!! Fotrova Primera je narejena za ?parati na bencinu, zato ima tako ni?je vrtljaje!!!

?e kaj???

v ?em je probelm ?e napi?em 3 klicaje? ne samo mal me je ?udilo glede vrtljajev!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ma jst sm tko na blef reku ceno brez da bi se pozanimal za koliko se prodajajo!!! Razumeste vsi zdaj? fotrova primera je 1.6 100KM in pri 3000vrt/min ma ?e 125km/h v peti mar?i!! jst pa mam pri 3000vrt/min 100km/h v peti mar?i!! s tem da mam 15KM ve? kot od fotra Nissan!!!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj vem da ko prodaja?, se ti zdi da daje? avto prepoceni (sem sam pred kratkim spoznal to). Vendar mislim, da je cena 3500 malo mo?na. Tukaj je ena podobna in vidi? koliko ima postavljeno ceno. Vpra?anje je pa potem za koliko se pa dejansko avto proda.

Jaz sem imel to sre?o, da sem imel toliko denarja da sem lahko kupil to 6-ko, ki jo vozim sedaj. 323F-ko pa sem lahko prodajal po pameti. Sicer sem res ?akal 3 mesece na kupca, vendar je pa prvi ki jo pri?el gledat tudi odpeljal.

?e pa misli? prodati avto prej preden bo? kupoval drugega, je pa ponavadi ?isto druga?na zgodba.

Tak?no je vsaj moje mi?lenje. Verjetno ?e bo pa kdo drug povedal svoje.

samo kaj ta rde?a 323f je odjavljena s prometa?? pa vidim da majn opreme kot moja pa mo?akar "naklada" v opisu! multifunkcijski volan??? kje je?? haha! saj vem da je 3500 velika cifra in vem da ne dobim toliko za njo samo ?e bi dobil toliko bi bilo super :bravo::danzoman:

Napisal sem da jo morda prodam za 3500?! velika razlika ali jo prodam za toliko ali pa morda prodam za toliko!!! vglavnem sedaj gledam kaj drugega kot mazdo! doma mamo nissan primero in nobenega stro?ka ?e! pa ima ?e 13 let! in ko prodam to mazdo ?e jo bom pa takoj u akcijo na almero :D almera ima u primerjavi z mazdo ve? navora! mazda ga ima 135N/m almera pa 180N/m :bravo: se kar pozna :D

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zakaj pa potem prodaja? ?e je temu tako!!!

ma zaradi malenkosti! rezervni kosi so dragi, zadek mi ni v?e?, nikjer ne dobim sprednjih lu?i da bi lahko dal noter xenon...! vglavnem ?e ne prodajam!! trenutno se zanimam za druge avtomobile! ?e bi pa mel M3 jo garant nebi prodal=)

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To?no tako kot je napisal Jo?a. Sicer pa kot sem napisal. Pojdi peljati pa bo? videl. Ni pa to nek dirkalnik. ?e ti bodo finance sfolgale pa le vzemi facelift, ki ima le?e. ;)

ja najraje bi vzel almero ?eprav fotr navija za primero=) pomoje zaradi tega ker jo ima on sam :D ja vzel ono z le?mi ker pol bi notr dal xenon kit :bravo: sicer pa mojo mazdo morda prodam za 3500 ?eprav mo?no dvomim :(

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zato pa kupi 2.0 ima ravno prav konjev. Sicer pa ne vem zakaj spra?ujej? in se ozira? kaj drugi mislijo. Pojdi jo gledati, pelji jo in bo? videl kako se ti zdi. ?e ne pa pojdi ?e tole Primero, ki sem jo nalimal in bo? videl kateri avto ti bolj ustreza.

nevem pa kdo bo hranil tistih 140 konji?ev! trenutno sem ?e v srednji ?oli!!! ?e za mazdo 1.8 115KM sem dal ?ec 500? za tehni?ni pa osnovno zavarovanje!!! spra?ujem pa za almero ker nevem kako in kaj je z njo ker jo nisem ?e nikoli vozil! zanima ma kak?ne lastnosti ima in take fore :D

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No glede na komentarje vidim da je ve? klape za primero=) sicer pa ima moj fotr nissan primero 1.6 slx letnik 98 in dela kot ma?inka=) samo ima premalo konji?ev za 1300kg :( almera pa mi je ful simpati?na :D ?eprav sem ljubitelj velikih avtov bi rad imel almero ampak vidim da ni kaj dosti za pohvalit jo :(

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lep pozdrav!

?e en ?as razmi?ljam da bi prodal mojo 323f in kupil kaj novega! Sicer pa razmi?ljam o Nissan Primeri ali pa Almeri! oboje 1.8ccm 115KM, od 2000 letnika naprej! Bolj me mika Almera=) obvezno mora imeti le?e da vr?emo not xenon kit :bravo: hehe :D va?i predlogi? Lahko predlagaste tudi kak?en drugi avtomobil!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3550186&show=1

Sicer ta nima le? :(

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivo, samo to je komplet za avte brez daljinskega zaklepanja.

?e ima? tega do katerega si dal link na bolhi, dobi? za mazdo "rezilo" klju?a naprimer tu, tisti ki ki je ?e gor verjetno ne pa?e v mazdo:

http://shop.accessory4you.com/05-chanpin/p-001-1.asp?id=2233

saj to sem dal kot primer za starej?e modele ki ?e nimajo centralnega pa daljinskega! ti bi pri?lo meni prav ker mam naknadno vrgrajeno daljinsko! pa dost folka mi pravi da se tevi klju?i zelo radi razjugajo :(

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PeW: ne vem.. glej slike tu, ?e tvoj daljinc ustreza tu not: http://shop.accessory4you.com/05-chanpin/i...7key112-2AA.jpg

Moram re?t.. da imam prav problem najt klju?avni?arja ki bo naredil kopijo klju?a, zaenkrat:

Maribor:

eleclerc - ne dela ve? kopij

obi: ne ve ?e mu bi uspelo narest dvostransko kopijo

europark: ne upa ve? kopirat avtoklju?ev odkar je enega zlomil

Nazadnje so me napotili na eno avtobusno.. samo tam je bilo danes ?e zaprto.

na ?alost ne ustreza :angry2::( pa tako sem bil vesel da bom mel tak klju? :D tako je ?e ma? naknadno vgrajeno daljisnko zaklepanje!

ZOOM-ZOOM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.