Obstaja tak "knofek", ampak ne pomaga ko so lu?i pri?gane. Sej ?e so ugasnjene se displej krasno vidi tudi v soncu. Razmi?ljal sem ?e da bi dal nekako prevezati, da se lu?i pri?gejo takoj ko da? kontakt, ne da bi moral stikalo za lu? dati v pri?gan polo?aj, saj je osvetlitev displeja vezana na to stikalo. ?ele zve?er ko bi dejansko pri?gal lu?i bi se displej zasen?il.
Zanimivo, sam imam prevo?enih malo manj kot ti (4300) pa moram re?i da sem z porabo zelo zadovoljen, saj mi v primerjavi s prej?njo Premacy ?re skoraj 1liter manj kar pomeni da mi ?e ni uspelo priti ?ez 9.2 povpre?no . Ve?ino km opravim na poti v slu?bo kar pa je tudi najbolj po?re?no. Testno smo se prijatelji odpravili v Split, kjer je bila boraba povpre?no 8.6 l.
V sne?nih razmerah kakr?ne so bile v leto?njem letu ?e nisem imel te?av pa sem doma kar malo na hribu.
Pozitivno sem bil presene?en nad stabilnostjo in obna?anjem avta v spolzkih ovinkih saj 5-ka zelo lepo odpusti kak?no napako.
Za udobje med vo?njo pa lahko re?em samo luxus. Ne vem, morda nisem ravno med najzahtevnej?imi uporabniki, vendar smo po vo?nji v Split popolnoma enostavno in neutrujeno stopili iz avta.
?e vedno mi je edina zamera vidljivost podatkov na zaslonu pot.ra?unalnika pri vo?nji v son?nem dnevu, ko je sonce v polo?aju 12~12.15 nad nosom avtomobila. Takrat ?e ne ugasne? lu?i se prakti?no ne vidi na zaslonu ni?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hojla,
5-ko vozim od 2006 in imam povpre?no porabo 9,2.
Vozim prete?no na kratke razdalje ~20km v eno stran in nazaj.
Poraba se mi zmanj?a na 8 - 8,5 samo ko grem na morje, kljub vi?ji hitrosti.
Aja je pa bencinarka.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani