Joe 0 Napisano 10. marec, 2006 Avtor Ima li netko BJ 323F GT? Napisano 10. marec, 2006 Hvala na pomoci .... 2 wildcat: ako saznas sta, samo posalji PM Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Joe 0 Napisano 9. marec, 2006 Ima li netko BJ 323F GT? Napisano 9. marec, 2006 Zanima me da li netko sa foruma ima BJ 323F GT..... Treba mi broj sasije (VIN) kako bi saznao serijske brojeve: -prednjeg branika, -maglenki, -zadnjeg lipa, -pragova... Hvala Moze i na PM Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Joe 0 Napisano 2. marec, 2006 Auto Otpadi.... Napisano 2. marec, 2006 Da li postoji u Sloveniji neki otpad, ali samo sa Mazdama..... ako ne, ima li neki u blizni Hrvatske.... mislim, moze i negdje dalje..... Trazim prednji GT branik za BJ 2001.... Naravno, ako postoje i ostali dijelovi....pragovi i zadnji branik bilo bi super ... btw. je li bi netko mogao provjeriti u nekom ovlastenom servisu koliko dodju prednji gt branik, pragovi i zadnji lip... Hvala Joe's Virtual Tuning Gallery Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Hvala na pomoci
....
2 wildcat: ako saznas sta, samo posalji PM
Joe's Virtual Tuning Gallery
Povezava za deljenje
Deli na druge strani