Skoči na vsebino
rabim pomo? oz nasvete,kupujem novo mazdo6
Napisano

Jaz imam M6 Karavan 1,8TE. Je odli?en avto za lagodno vo?njo. Poraba pri 50000 prevo?enih km je med 7,8-8 odvisno ali vozi ?ena ali pa jaz. ?e prehiteva? pa? mora? prestaviti v ni?jo prestavo. Je pa res, da ?e is nalo?en za na dopust in ma? tko kot jaz ?e 3 bicikle na strehi je jeba. Ko sm moral v Vrhni?kem klancu mal zabremzat je blo konc lu?tnga... Uglavnem, jaz sem raj?i vzel ve?ji in bolj udoben bencinar, kot pa neki manj?ega in mo?nej?ega. Zdej me vsaj otroka ne brcata v hrbet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otro?ki sede?i v Mazdi 6
Napisano

to je res, vendar ISOFIX ravno zagotavlja da so otroci dovolj oddaljeni od vrat, drugace so nalimani na stranska vrata, ne pozabi da stalno odpirajo okna, in vrata - preverjeno, imamo vklopljene vse varnostne, za NEodpiranje vrat in stekel........

Tudi jaz imam zaklenjena stekla in vrata. Napisal sem, da je to edina mo?nost, ?e ?eli? peljati ?e tretjo osebi zadaj. Ali pa mazda 5.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otro?ki sede?i v Mazdi 6
Napisano

Zanima me, ?e ima kdo izku?nje z name??anjem dveh otro?kih sede?ev v Mazdo 6. Z dvema otro?kima sede?ema (en 9-18 kg in ena lupinica) na zadnji klopi postane M6 nenadoma majhna in ne nudi prostora za ?e enega potnika med sede?ema. Navodila (tako za sede?e, ko za avto) pa odsvetujejo preve?anje otroka na sovoznikovem sede?u.

?e sta oba otro?ka sede?a v pripeta z isofix pa gre.om, ni dovolj prostora za odraslo osebo. Jaz v tem primeru en sede? odklopim z isofixa

Zanima me, ?e ima kdo izku?nje z name??anjem dveh otro?kih sede?ev v Mazdo 6. Z dvema otro?kima sede?ema (en 9-18 kg in ena lupinica) na zadnji klopi postane M6 nenadoma majhna in ne nudi prostora za ?e enega potnika med sede?ema. Navodila (tako za sede?e, ko za avto) pa odsvetujejo preve?anje otroka na sovoznikovem sede?u.

?e sta oba otro?ka sede?a v pripeta z isofixom, ni dovolj prostora za odraslo osebo. Jaz v tem primeru en sede? odklopim z isofixa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.