Jaz imam M6 Karavan 1,8TE. Je odli?en avto za lagodno vo?njo. Poraba pri 50000 prevo?enih km je med 7,8-8 odvisno ali vozi ?ena ali pa jaz. ?e prehiteva? pa? mora? prestaviti v ni?jo prestavo. Je pa res, da ?e is nalo?en za na dopust in ma? tko kot jaz ?e 3 bicikle na strehi je jeba. Ko sm moral v Vrhni?kem klancu mal zabremzat je blo konc lu?tnga... Uglavnem, jaz sem raj?i vzel ve?ji in bolj udoben bencinar, kot pa neki manj?ega in mo?nej?ega. Zdej me vsaj otroka ne brcata v hrbet...
to je res, vendar ISOFIX ravno zagotavlja da so otroci dovolj oddaljeni od vrat, drugace so nalimani na stranska vrata, ne pozabi da stalno odpirajo okna, in vrata - preverjeno, imamo vklopljene vse varnostne, za NEodpiranje vrat in stekel........
Tudi jaz imam zaklenjena stekla in vrata. Napisal sem, da je to edina mo?nost, ?e ?eli? peljati ?e tretjo osebi zadaj. Ali pa mazda 5.
Zanima me, ?e ima kdo izku?nje z name??anjem dveh otro?kih sede?ev v Mazdo 6. Z dvema otro?kima sede?ema (en 9-18 kg in ena lupinica) na zadnji klopi postane M6 nenadoma majhna in ne nudi prostora za ?e enega potnika med sede?ema. Navodila (tako za sede?e, ko za avto) pa odsvetujejo preve?anje otroka na sovoznikovem sede?u.
?e sta oba otro?ka sede?a v pripeta z isofix pa gre.om, ni dovolj prostora za odraslo osebo. Jaz v tem primeru en sede? odklopim z isofixa
Zanima me, ?e ima kdo izku?nje z name??anjem dveh otro?kih sede?ev v Mazdo 6. Z dvema otro?kima sede?ema (en 9-18 kg in ena lupinica) na zadnji klopi postane M6 nenadoma majhna in ne nudi prostora za ?e enega potnika med sede?ema. Navodila (tako za sede?e, ko za avto) pa odsvetujejo preve?anje otroka na sovoznikovem sede?u.
?e sta oba otro?ka sede?a v pripeta z isofixom, ni dovolj prostora za odraslo osebo. Jaz v tem primeru en sede? odklopim z isofixa
Jaz sem lani kupu kov?ek Kamei pri Plotec v MB. Mi ga je poslal po hitri po?ti, rok pla?ila 10 dni, pa ?e ne bi bil zadovoljen, bi ga lahk vrnu. jst sm zlo zadovoljen. Na linku crashtest 4 kov?kov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z 1,8 res ne more? divjat, za normalno vo?njo s familijo je pa super.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani