Skoči na vsebino
Pok in ogenj iz auspuha
Napisano

npr. ?e je turbina na avtu, se temu re?e anti-lag. uporablja se predvsem, da turbina med menjavo brzine ne izgubi vrtljajev ker se odve?no gorivo vname v njej in ji to zadr?i vrtljaje. ni pa to nekaj dobrega za turbino. zato je potem pokanje pa ogenj ven iz izpuha. je pa zanimivo :P:bravo:

282170693.png

kdor zgodaj ustaja, ni direktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

saj jaz tudi nisem zato da bi opustili na? forum. lahko bi samo tja prenesli na?e nicke, ostalo pa naj ostane na tem forumu. bosta pa? 2 foruma. JAP forum pa Mazda-si. net

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

boss

jaz sem iz cirkovvc, pa vem kaj se tukaj dogaja. prehod bi ?e bil pred leti a ho?e dost podjetij mastno zaslu?it

vsem pa nam je to prekipelo da se ni zganlo delo nikam, zato pa tolko vsega okoli tega.

moje mnenje je tako, da bi mogli povsod tako naredit da bi se kon?no enkrat te zadeve porihtale, najbol pa ?rne to?ke ne cesti

za vzgled si lahko vzamemo ambrus

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo
Napisano

Lep pozdrav. Saj so ti fantje povedli kako pa kaj. ?e ima? dru?ino je res bolje, da kupi? 323F,

?e pa je ?e nima?, pa MX-3. Deli za MX-3 so dokaj dragi, pa ?e ima? sre?o jih dobi? kje drugje,

kot pa na kak?nem servisu. To ti lahko povem iz lastnih izku?enj. Sicer pa sem ?e z mojo MX-3

naredil preko 20.000 km, pa nisem imel problemov. Glede porabe pa, da se peljat z 6.2l na 100km

pa tudi preko 10l na 100km nisem pri?el.

post-523-1145378193.jpg

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdaj pa jaz rabim va?o po mo? !
Napisano

Cer. Zdaj sem tukaj bral ,da mu svetujete da kupi puntota. Naj ti svetujem samo tega ne.

Kolegica ga ima slabo leto pa je ?e kakih 400.000 v njega zmetala. Same stro?ke ma z njim.

Vsaka 2 meseca ji zamenjajo tesnilo na glavi, ker ga prepiha. Vodna pumpa, ne greje ji, ?arnice ji crkavajo,

uglavnem raje si kupi kolo bo bol?e kot pa puntota. Verjami

282170693.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.