Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Si plo??ice tudi menjal? Smem vpra?ati koliko te je ko?tal material in koliko delo?

Menjava zadnjih diskov in plo??ic, ?i??enje prednjih diskov in plo??ic (ker mi je mal cvillo spredaj), menjava filtra za kabino (sem ga na kraju zlo?ina kar sam zamenjal, ker se je Darjan tok jebu z diski). Dobri dve uri in pol zajebancije. Novi zadnji diski in plo??ice. Vse skupaj z delom 140? + six pack zelenga. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

to je ok

sploh pa re050A imajo prednost, ker tudi ko imajo manj profila se se vedno zelo dobro drzijo

trde pa so sam na zacetku dokler jih ne segrejes v delovno temp :)

Pelko me je v?eraj kregu, s kak?nimi gumami se to okol vozim :D Dot oznaka je 4806, kar je ?e kr mal huda :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Hvala za odgovor Labi, sem pomirjen in vesel. Po tvojih priporo?ilih jih bom od zdaj naprej vedno dobro segrel, preden gremo 200 ?ez ovinke :hudicek:

Brez profila pa se verjetno res dobro dr?ijo, dokler ne zapade nekaj kapljic de?ja ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Helou... Mene pa zanima ?e en podatek. Po koliko sezonah je priporo?ljivo menjat letne gume? Ker sem ugotovil, da bojo letos finance dost slabe, tko da si ne bom mogu novih privo??it.

Letos bo ?etrta sezona, ko bom preobul svojega modrega dirka?a v Bridgestone Potenzo RE050A. Profila imajo ?e dovolj, ampak se mi zdi, da so postale malo trde. Dejansko moram ?e DOT oznako pogledat, ampak mislim da so stare ?tiri leta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

preobleka za avto
Napisano

Hja, mene pa zanima,kaj pa ?e se naveli?a? folije, a samo dol povle?e?, pa ima? nazaj staro original ali ti uni?i original lak? :ne vem: Kolko ?asa pa sploh zdr?i ta folija na avtu? Antracit barva je pa huuuuuuda.... :o

Tako kot dajo folijo gor (s fenom dobro segrejejo), tako gre dol... Moj brat si je dal na svojem BMW-ju tiste dolgo?asne letvice v notranjosti potni?ke kabine oble?t v "karbon", moram re?t da kar mega zgleda... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Js jih mam, homologirano, pa ?e cenej?e so.

res je, sam na original 7" sirokem platiscu mas se ekstra balon efekt

(sirina 7" najbolj pase na 195 in 205 gumo....vse nad to je "lepo zgleda"

Mam or rx8 17ke, ki so ?irine 7,5 tko, da kar lepo stojijo.

1. Homologirane po defaultu za staro 6ko, al si moral naknadno to narest? In ?e, kok dnara je blo to?

2. Kje lahko najdem to ?irino feltne, naj bi pisalo na njej? (mam pa O.Z. racing superleggera)

:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtooptika
Napisano

Jaz sem bil pri ?panu na Brezovci, moram tudi pohvalit. Sicer so veliki, ampak se avtu posvetijo in zadevo res naredijo kot je treba. Pa ?e ma?ine skoz menjajo, da maoj zadnjo robo vedno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Kdo ?e nabavu tele NOKIAN Z G2 gumce, katerim ?vabi pojejo hvalospeve... :)

Sem sicer ?e 6 let na Bridgestone Potenzi RE050A, ampak me kr mal mika, da bi zamenju, ker majo Potenza res velik upora, pa ?e glasne so... Ampak smer in limanje na asvalt je pa druga pesem ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.