Si plo??ice tudi menjal? Smem vpra?ati koliko te je ko?tal material in koliko delo?
Menjava zadnjih diskov in plo??ic, ?i??enje prednjih diskov in plo??ic (ker mi je mal cvillo spredaj), menjava filtra za kabino (sem ga na kraju zlo?ina kar sam zamenjal, ker se je Darjan tok jebu z diski). Dobri dve uri in pol zajebancije. Novi zadnji diski in plo??ice. Vse skupaj z delom 140? + six pack zelenga.
Bil malo na obisku pri Simonu (Pelko) Ker Simon ni mel cajta je Darjan pod mojo navzo?nostjo opravil delo kot se ?ika, kljub te?avam zarustanih diskov, ki niso in niso hoteli dol...
Kon?no preobul svojo japonkcico v letna obuvala in alu feltne. Jebenti sem ?e pozabu ?ez zimo, kako je dobr filing na volanu in filing na sploh, ko se zdaj peljem ?ez ovinke.
Helou... Mene pa zanima ?e en podatek. Po koliko sezonah je priporo?ljivo menjat letne gume? Ker sem ugotovil, da bojo letos finance dost slabe, tko da si ne bom mogu novih privo??it.
Letos bo ?etrta sezona, ko bom preobul svojega modrega dirka?a v Bridgestone Potenzo RE050A. Profila imajo ?e dovolj, ampak se mi zdi, da so postale malo trde. Dejansko moram ?e DOT oznako pogledat, ampak mislim da so stare ?tiri leta.
Hja, mene pa zanima,kaj pa ?e se naveli?a? folije, a samo dol povle?e?, pa ima? nazaj staro original ali ti uni?i original lak? :ne vem: Kolko ?asa pa sploh zdr?i ta folija na avtu? Antracit barva je pa huuuuuuda....
Tako kot dajo folijo gor (s fenom dobro segrejejo), tako gre dol... Moj brat si je dal na svojem BMW-ju tiste dolgo?asne letvice v notranjosti potni?ke kabine oble?t v "karbon", moram re?t da kar mega zgleda...
Jaz sem bil pri ?panu na Brezovci, moram tudi pohvalit. Sicer so veliki, ampak se avtu posvetijo in zadevo res naredijo kot je treba. Pa ?e ma?ine skoz menjajo, da maoj zadnjo robo vedno...
Kdo ?e nabavu tele NOKIAN Z G2 gumce, katerim ?vabi pojejo hvalospeve...
Sem sicer ?e 6 let na Bridgestone Potenzi RE050A, ampak me kr mal mika, da bi zamenju, ker majo Potenza res velik upora, pa ?e glasne so... Ampak smer in limanje na asvalt je pa druga pesem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa krom uhlji nrdijo svoje na tem avtu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani