V LJ - na Verov?kovi je ?e 1 Cent ceneje po litru goriva!
Jaz sem jo pa sprehodu konkretno v rde?e polje, jebe? porabo 7 litrov / 100 km!
Kot imam sam ob?utek je plin na Verov?kovi res cenej?i kot na Petrolu, samo naredi? pa z njim manj kilometrov. Vsaj pri meni je tako, je pa res da sem tam do sedaj tankal samo 2x.
Dejansko je nakup rabljenega avta s plinom trenutno najbolj?a izbira (?e si ?e v potrebi menjave avta)
je pa res da je vse pobrano, od leta 2008 bencin + plin dobi? 10 rezultatov na avto.net, od tega je le citroen crosser in cmax za pogledat samo o?itno imata ceno v nebesih, ker crosser je bil ko sem jaz mx5 prodajal.... :ne vem:
Nekdo pa misli da bo dobil 19.000? za CX7 na plin (prodaja se ze od leta 2011)
No tukaj bi se tudi sam postavil na stran bencinarjev
Ker to je bil tudi eden od razlogov za prodajo Mazde, ki je bila dizel. Saj moram potrkat tok tok, da v ?asu ko sem bil lastnik Mazde nisem imel ve?jih problemov razen, menjave sklopke in vztrajnika. Ni? se pa ne ve kdaj ti crkne kak?na ?oba, bosch pumpa, turbina itd.
Zdaj ko imam bencinarja + LPG sem kar se porabe ti?e skoraj na istem
Vem ja oprema je super sam imam vso opremo (GT) sam navigacijo pa nisem hotel, mi je boljse predal kot pa nek zaslon sred armaturke , no sem ga za foro klicu pa stevilka ne obstaja, tako da me eden nat.........
Nekdo se je verjetno malo po?alil na ra?un tega oglasa, samo je res tip da vsak dan nov oglas in zni?a ceno za 50?, bo treba ?e malo po?akat da bo zastonj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kot imam sam ob?utek je plin na Verov?kovi res cenej?i kot na Petrolu, samo naredi? pa z njim manj kilometrov. Vsaj pri meni je tako, je pa res da sem tam do sedaj tankal samo 2x.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani