Skoči na vsebino
serviserji-šalabajzerji
Napisano

Boss, ?e pogleda? malo bolj natan?no bo? ugotovil, da o te?avah pi?ejo vedno trije, ?tirje isti foruma?i. Na tem svetu pa tudi v Sloveniji obstajajo in bodo vedno obstajali ljudje ki sami s seboj niso zadovoljni, ?e posebej ?e morajo kaj pla?ati. Ta sindrom je ?e posebej izrazit v teh ?asih....

Glede znanja v Autorent-u lahko re?em, da je avtosalon z dolgoletno in najdalj?o tradicijo v Sloveniji in da so uradno prodajali in servisirali Mazde celo preden so ustanovili MMS (Mazda Motors Slovenija).

Za konec pa bi te ?e prosil za mnenje, kateri so to najbolj?i servisi oz., kateri je najbolj?i servis v SLO.

Pa ?e ena zadeva. Re?e se DSR (Digital servis Record) in ne DSK. Toliko o znanju.

Hehehe... ?alabajzerji.....

Nebi se rat vtikal v tole temo ampak, ko sem preletel tole stran, sem se za trenutek malo zgrozil, in potem mi je vse postajalo malo hecno. Dejstvo pa je da ?e ima nekdo slabo mnenje o nekom potem ga ima verjetno z nekim razlogom. ?e je takih strank, ki imajo slabo mnenje o nekom ve?, potem je tudi tu nek razlog zato. In ko pride tako dale? potem je to ?e vredno razmisleka, da za tem nekaj stoji.

In kot pravi nek pregovor, ki pa niti ni pregovor in sicer: Stranka ima VEDNO prav! In to je ZLATO pravilo za nekoga, ki ho?e karkoli na tej zemlji tr?it in biti uspe?en.

Zato gospodje iz Avtorenta ne ona?ajte se tako gospodsko in prisluhnite svojim strankam.

Stranka mora bit za vas zakon, ker bres strank ste vi totalna nula!

Bo?tjan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Mislim, da je petrol ?e veliko dosegel z tem Ultimax :D ?e samo na tem forumu so dobili nekaj strank ki bojo probal :D pa ?e na veliko se o njih govori

Probal ?e probal... je pa pol drugo upra?anje ?e bodo ?e kdaj tankal ;)

No ja js tankam ve?ina na OMV-ju pa tut velik na Aggipu. Na petrolu me ?e s to 6-ko niso vidli. No in tak k si reku bom tut jas ?el probat tale Ultimax na petrol pa da vidmo kak se bo avto kej obna?al....:)

Bo?tjan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.