Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

Uf, tole v Torqu je dobra ideja. Kateri podatek pa je to? Vem da obstaja ?e dodatek za torque, ki ti lahko prikazuje en vid?et preko ostalih aplikacij, in tako ni potrebno, da je ?ez cel zaslon samo  torque odprt, ampak si lahko samo nekam v en kot nastavi? zaslon?ek za ta podatek :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole res ne spada ve? semle :) bi rekel.

Pa vseeno, meni osebno predstavlja veliko ve?je tveganje to, da nekaj brska? po radiu kot pa da se pogovarja?. Sem ?e samega sebe zalotil, in vem da ni OK, ko nekaj pogleda? na ekran med vo?njo. Med pogovorom pa sem popolnoma enako skoncentriran na vo?njo.
Kaj pa poslu?anje podcastov? Ali pa recimo pogovorna oddaja na radiu, ki ima kak?no zanimivo temo? Ali pa konec koncev navigacija, ki te nekam usmerja in vr?e? u? na enkrat namesto na cesto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hm, potemtakem niti s sovoznikom ne sme? klepetati? Meni je enako ali se pogovarjam s sovoznikom ali preko prostoro?ne naprave. Sicer ne govorim veliko, in vedno na prvem mestu spremljam promet. Ampak mi je res enako, ali klepetam s sovoznikom, otroci zadaj, ali preko prostor?ne naprave. Tudi poslu?anje podcastov je tam tam nekje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testna vo?nja - CX5 oz. avtomatik
Napisano

Takole, malo pozno se ogla?am :)

Na testno vo?njo smo se odpravili, po zaslugi prijaznega gospoda Luka iz AC Cosmos.

Na test sva dobila CX-5 z avtomatskim menjalnikom in revolution opremo.

Mene in o?eta je avto sam prepri?al :)  o?e pa je ?e vedno v dilemi, kak?en menjalnik vzet, barva pa je ?e dolo?ena :party0035: oprema pa bo najverjetneje Attraction.

Jaz bi se v njegovem primeru vsekakor odlo?il za avtomatika. Tako v klanec kot nazaj dol ni bilo nobenih te?av.

Je rekel, da mora ?e parkrat prespat, potem pa se bo odlo?il :)

Moram pa re?t da je avto res na nivoju! Tud igra?ke so fletne. Za hec sem jo sparil s telefonom, in takoj lahko predvajal musko z njega. Od preme mi je bil sicer v?e? pametni klju? in pa bose ozvo?enje, ostalo nadgradnjo pri revolution bi brez te?av pogre?al :)

Vsekakor pa se bo oktobra/novembra prodajala ena mazda 6, 129km dizel,  letnik 2010,  TE plus oprema :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, v ?etrtek bomo videli, kako se cx5 obnese z avtomatikam na klancu :)   sem pisal par mailov in se zmenil s prijaznim gospodom z A-Cosmos za testno vo?njo. Tako da se bova zapeljala in v ?ivo sprobala zadevo. Poro?am, tudi pere?e zadeve :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Takole, o?e se je odlo?il, da bi presedlal iz ?estice na CX5.

Zdaj me pa zanima, ali bi se dalo kje dobiti na testno vo?njo CX5 z avtomatskim menjalnikom?
Oz. katerokoli mazdo z avtomatikom, ker naju zanima, ?e bi bila zanj to bolj?a izbira :)

Sedaj se bo vozil ve?krat proti Krvavcu, in bi mogo?e za tiste ride gor pri?el prav?

Kak?no imate ostali mnjenje o avtomatikih pri mazdi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sem jo registriral pa to ... drugi avto v 2 tednih :glare: dobr mava tole z mojo usklajen, ko useka po denarnici naj useka po?teno. Na sre?o so tam kjer opravljam zadevo prijazni in sva z gospo na?la dokaj ugodno re?itev :cheers:

Pol sva se s mulcam mal pelala mimo lokalnih gumitehnikov - povsod gu?va in sva samo obrnila in se odpeljala domov :aaaaa: greva jutri ponovno v boj :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA CX 5
Napisano

Ni ?voh, definitivno pa lep?i prvi del kot pri novi 5ki zadnji del :P

Me pa zanima, zdej ko so pripravil tele nove ma?ine, ?e bo CX-9 pr?la tud do nas.

Bi blo fajn :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2008
Napisano

Hja, moram kar pohvalit mazdo! Moja je stara 8 let, pa nobenih te?av.

Je pa M6, 2.0 bencinar, dela ko urca! Pa ?e tavelk servis je pocen :D

Res, z avtom nobenih te?av. Edino na laku se ji pozna, da ima ?e kar

nekaj km za sabo, pa to se porihta :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje vozila pozimi
Napisano

Jest zve?er vr?em eno starorjuho ?ez sprednjo ?ipo, brisalce seveda dam ?ez rjuho (da jo veter ne odnese :P )

Te?av s primrznjenimi brisalci ni, pa ?e zjutrej mi ni treba drsat ledu dol :danzoman:

Moram pa kupit nekaj za gumice namazat.

A ma ?e kdo ob?utek, zdaj ko je mraz, da se vrata zelo na trdo zapirajo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.