Vozi tko...relacije bol ko ne...regionalke, ne avtoceste. mesta je bol mal. Ka mislte d je s tistim senzorje? drago? al je bil airgab spuhjen?
Zdej se mal odlo?ama med kakim polotom 1.0 tam okol 200 letnika, pa kak lupo, clio pa to...ti avteki so kr faracajki kar se porabe ti?e, ne? Pa prav, d se v kakem lupotu neb varno po?utla. Sej ji tud ne zamerim
no, js mam avtomatika... sicer pa sn prej mel ro?nga s tem motorjem, pa je pila tam okol 7.5. Zdej pa za ?ensko kupujem avto, pa gledam tega:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1151004
Dela dost kilometrov, pa bi dost pomenlo, ?e pije namest 7 litrov 6...?tudenta sma, kaj nej...
aja...pozna kdo ta avto? ka mislte d je s tistim senzorjem? k drga? mi je ful v?e?n avtek...poraba mi je pa bistvenga pomena
ja men se zdi velik...k gledam nissana 1.4 16V ko pije na relacijo pod 6, me?ano pa tam okol 6,5. ga mam doma pa ne la?em. k za svojga tud ne la?em, d velik pije. Pa tud kaka tojota me na??ije na celi ?rti
zakaj prav? d ni biser? zarad porabe al ?esa druzga?
ne, ne...motor 1.4 16V! za 1.5 vem d je dost po?re?n, mam zdej ?e ta druzga. Pa spra?ujem, ?e novej?i motor tud tko pije? jo ma kdo tako?
Kolk to prbli?n pije? Cilam na letnik 99
Napisano
in sicer prednjo havbo, steklo, masko in airbage...lahko tud iz uvoza, sam d so
Avto je pa letnik 2002
LP,
Povezava za deljenje
Deli na druge strani