jst ti ne priporo?am stavit navadnega avtoradija v mazdo 3 ker tko grdo zgleda da pade? dol, u moji sm meu alpine in ?e tko kvaliteten ku je biu ga nism upu gledat,?ene drugega dubi rabljen cd radio na bolhi al pa avtonetu aja pa ?e uro,temperaturo in klimo zgubi? na ekranu ker gre vse prek avtoradia.
Lep pozdrav, ?e moje mnenje, ne vem kaj tok komplicirate glede ?t kilometrov, vsaj 90% avtomobilov pri slovenskih dilerjih je prevertenih, va?na je ohranjenost vozila in na?in vo?nje, jaz imam identi?no vozilo, ki sem si ga sam pripeljal iz avstrije z 310.000 tkm relacijskih cena je bila ugodna, sedaj jih imam 436.000, sem izredno zadovoljn, razen rednih servisov nisem imel nobenih te?av, v avtohi?i so mi ga ocenili na slabih 11 tiso?akov pri nakupu novega, ampak aga ne menjam . ker sem zaenkrat zadovoljne, morda pa, lp
si eden redkih ki z mirno vestjo kupi avto z 300k km
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
GO-DZILLA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani