Se strinjam Mazda 6 GT in MPS imata isto, baje dost uporabno.
Hja saj pravim, perla barva in se tako pa? preliva. Zdaj koliko je komu v?e? taka barva je pa seveda stvar okusa. Priznam pa, da sem mogo?e pristranski ker sem to?no tak avto (200 s CUP podvozjem) peljal in sem bil navdu?en.
..clio RS bo vsekakor moj naslednji avto . ..samo da punci zbijem iz glave strah pred vo?njo 'velikih' avtov, da ji poturim mazdo... potem pa hitro zamenjat njeno corso za nekaj bolj popopranega .. za doti?nega RS-a dvomim da bom imel dovolj denarja ... npr. tvojega simon, bi si pa komot privo??il ..mal povej ko bo? prodajal
jaz moje v dveh letih ve? kot 180 ?e nisem nateral . Prihajam iz severnoprimorskega konca, kjer smo bolj mojstri ozkih cest, ovinkov in pospe?kov, kon?na hitrost pa nikoli ni pri?la v po?tev. Bom pa probal, seveda, ste tud mene zrajcal
?e ena fizikalna (fiziko sem imel nazadnje v srednji ?oli in od tega bo kmalu 3 desetletja (aja, imel sem jo pozitivno ocenjeno (2)) zato me ne za vrat, ?e kje kiksnem)
Kaj me?ka plo?evino? Sila. Le ta je seveda odvisna od se?tevka pojemka in se?tevka mas obeh avtomobilov (razli?ne mase avtomobilov v tem primeru povzro?ijo le, da imata avta razli?ne pojemke). In ?isto vseeno bi bilo (enaka sila bi se ustvarila), ?e bi dodaten tovor razporedili pol pol, le pojemek bi bil v tak?nem peimeru za obe vozili enak.
Ker je en ?udak (tisti ki je ?e pred leti izumil gravitacijo) neko? tud nekaj blebetal o sili akcije, ki baje da je enaka sili reakcije (sva?ta), na obe vozili deluje enaka sila. ?e se dve enaki vozili pri trku dotakneta v isti to?ki, so zaradi enake sile deformacije enake.
Trk ki ga omenja Boss ko truplo tr?i v varnostni pas in airbag, je ?e drug trk. Obstaja ?e tretji, ko ?reva in ostale pritikline skupaj z vsebino tr?ijo ob steno trupla. Sila tako drugega kot tretjega trka je odvisna od pojemka - v primeru trka med te?jim in la?jim avtom ima slednji ve?ji pojemek zaradi ?esar je v njem s tega gledi??a mo?nost po?kodb ve?ja.
Uglavnem, ?e se ho?te vozit varno potem nikakor ne ni?at avtov pa? pa jih raje zvi?at pa potem original vi?ino na?telat z ?akli cementa .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
..clio RS bo vsekakor moj naslednji avto . ..samo da punci zbijem iz glave strah pred vo?njo 'velikih' avtov, da ji poturim mazdo... potem pa hitro zamenjat njeno corso za nekaj bolj popopranega .. za doti?nega RS-a dvomim da bom imel dovolj denarja ... npr. tvojega simon, bi si pa komot privo??il ..mal povej ko bo? prodajal
Povezava za deljenje
Deli na druge strani