Skoči na vsebino
mazda miting
Napisano

Ob 17.00 na Planetu Tu?, kot zadnji?

dobro , mene zadnji? nekak ni blo.. tako da.. grem danes prvi?... in kak dolgo ste po navadi tam :D ? da se ne pridem obrnit v celje :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a pol si le dobila tut blatnik? :)

blatnik ? nop :D pleh pa to pride menjano pa enkrat drugo leto :) :)

Fedre si imela zlomljene??? kaj si pa po?ela z avtom?? se je guncal preve?? :hohoho: ...no ?e je to res bilo potem je to lahko zelo nevarno.

Ja, po vsaki menjavi amortizerjev oz. fedrov se mora na avtu naresti optika. Da poravnajo kolesa in da ti jih nebi po?iralo po robovih.

heh :) ni? takega nisem po?ela nooo :D avto je za vozit :D ...... :jezicek:

druga? pa sem kupla rabljen avto.. tako da .... malo razuma no :D

aha... ja super no... hvala :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

biba i??e BOBI-ja :D
Napisano

ok moram popravit :D zanima me nasploh, ?e ve kdo za kake rezervne dele mazde 323 F ... pa ?e kake druge finte.. ( ?e kaj crkne al kak :D ) ker je meni pa? trenutno vse uspelo crknit., ?e ne ?isto , pa vsaj na tri?etrt :) tak da ?e ma kdo kaj pojma, o taki lepotici , ?e se lahko kaj javi , prosim , hvala :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koliko date na notranjost vozila ?
Napisano

No, ko je blo tolko govora o kvaliteti usnja.. Kako bi naj A klasa usnja v 2eh samih letih pustila tako razo?aranje ? NI varjante, ?e je usnje A klase :) ?e ti sam avto ki ga je vozo pomeni A klaso, ?e ne pomeni,da so vsi dodatki iste klase. Naj povem, da za serijsko izdelavo usnja v avtih, v veliki ve?ini ( mogo?e par % odstopa iz tega - kar pa se OB?UTNO pozna pri ceni) uporabljajo usnje - ceplenjec. Seveda je pri tem kasneje mo?na tak?na obraba in to kar si napisal. Obstaja pa tudi usnje, ki pa je narejeno in prilagojeno prav avtom, ki pa se pri samem kvadratnem metru po?teno pozna cena :) kar pa ne spada v serijsko izdelavo usnja v avtu . Kot obstaja usnje na ladjah,?olnih itd.. - kako pa lahko usnje tam dr?i po 20 let BREZ razpoke ? Ko je prisotno sonce, sol , de? .... Tu pa se potem lahko za?ne govorit o A klasi usnja. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto akustika
Napisano

Jaz se javim !!!! :bravo:

Sam sem imel zamenjane zvo?nike in woofer zadaj tako da vem kako potekajo stvari!

Kar se pa ti?e samih kritik na letnik avta je pa tko.

Vse se da vrhunsko po?timat samo vedi da je tukaj v igri vrhunski denar!

Za normalno uporabo pa relativno z malo denarja precej izbol?a? sam zvok v avtu!!

kar se ti?e razdiranja vrat je nekaj malega ?ravfkov od 2-5(odvisno) vse ostalo so ?epi!!

?e pa karkol pa se lahka tud kje v LJ dobimo pa re?emo ali razdremo zadevo po potrebi razbijemo! :hohoho:

lp

heheheh :D v lj .... po?teno :D torej lahko oba dostavima avta :D ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.