Skoči na vsebino
Ustavla me polcija
Napisano

No no...

pa saj nismo vsi policaji "zlobni".

Gre le za slabo podobo v o?eh ljudi :ph34r:

Druga?e je pa tale na?a mo??anska policijska postaja zelo kul :)

Lahko potrdim iz prve roke! :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dru?ina se ve?a :) !
Napisano

najprej to, da je v oglasu pisalo da je nekramaboliran in nepo?kodovan, pa je vseeno treba pobarvat odbija?, spredaj levo je bil zaleten, kar se vidi tudi na notranjem nosilcu blatnika, ?al tega dan prej nisem videl ker je blo malo temneje, nakar sem opazil da ma te?ave z elektriko zadnjih lu?i, ena je v?asih svetila, v?asih ne, meglenka ne dela, ni radijske antene, ni zadnjega vzglavnika, motor se ?udno zaganja pri mo?nej?em pritisku na gas, voznikova vrata kar fajn rjavijo spodaj po robu, ostala tri vrata so sicer v redu,

pa ?e kaj bi se na?lo, kar me je motilo, in ker denar ni kar tako dobiti, sem se pa? odlo?il, da ?e malo po?akam in probam najti vsaj nezaleten in vzdr?evan avto. Ni servisne knjige ali kakr?nihkoli listkov o delanju servisov, tako da je vpra?ljivo kako je s kilometri.

Avta ni blo mogo?e pogledati od spodaj, ker so kao meli vsa dvigala zasedena na servisu, testna vo?nja je bila samo pogojno mogo?a, itd...

Na koncu koncev pa me je odvrnila tudi neprijaznost enega od delavcev na koncu ko sem se najte?je odlo?al.

Sicer pa upam na ve? sre?e prihodnji?.

Jao jao <_<

To so pa "preprodajalci"...

Ce je avto tak kot si ga opisal potem je vreden vsaj 300k manj. Btw, kak tip avtomobila pa isces?

Prav 323f BJ ?

Vsekakor mislim da lahko kaki ljubljancani tudi mal po sejmu pogledamo v bliznji prihodnosti ;)

Ce seveda zaupas kak avto pa za koliko $$$ isces B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet ceste zacveteeeeeele ...
Napisano

Me zanima, kolk kej poznate cesto ?ez Logatec in okolico, ker to je pa totalna zmaaaga! :bravo:

Pomojm so cesto delal ?e Rimljani, od takat pa ?e ni vidla kake reparature, oz. je jasno prete?nim stoletjem primerno ohranjena ostala za kranjske janeze! :blink:

Upam da kdo ve o kaki cesti govorim! <_<

Drga? pa kar sm danes videl na kro?nem Toma?evo, to pa upam da ne vidite vsak dan take ovire na cesti:

En tip je s Transporter kamion?kom vozil cementne cegle (kvadrovce po zidarsko) in jih je par komadi?ev [/b]stresel po skrajnem zunanjem pasu, :angry: , pol sm pa kar takoj poklical 113, pa naj polcaji naprej urejajo in ga primerno nagradijo (da ne bo pomote nobenmu ne privo??im kazni al kej podobnga), ampak ?e pa ti uleti taka opeka na avto, al pa da ga magari nabije? ko je ?e na cesti, je pa mal drga? kokr ?e komu pade karton s pico! sramezljiv

Hihihi cesta cez Logatec (oz pred logatcem) :rispekt:

Se dostikrat peljem tam, pa sem ugotovil da ce grem cca 125km/h potem se skoraj ne cuti poskakovanja.

Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca :ph34r: ). Sam problem je ko je tam omejitev 90 (na enem koncu pa celo 50), in radar je tam kar pogosta rec :policaj:

Drugace pa morda poznate dve ulici v LJ tam zadaj pri Askercevi? Proti temu je se njiva avtocesta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za dober M sit!
Napisano

Se strinjam, sploh jaz renaultom ne zaupam kaj prevec. Kolegu je pri novem cliu padla ven prednja luc (cela) ko se je peljal po izanki :ph34r: ...

Drugac sem pa jaz nekak ujel mazdo 323F letnik 00 Julij, vsa oprema, 90k km za zgolj 1,15M

Pomojem se najda se kaka :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za dober M sit!
Napisano

Druga ibiza izgleda kar v redu.

Ceprav po izkusnjah (sem intenzivno iskal avto v tem cenovnem rangu en mesec) se da na sejmu (oz. privat) dobit precej cenejso zadevo.

Ce je renault kul, morda potem kaka thalia?

Te so zelo poceni in super opremljene (ne vem zakaj :X)

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=670557

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=588972

Ali pa vseeno clio:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=672544

Pa se malo za brainstorming:

Morda kak:

Hyundai Accent,

Mitshubishi Space Star (malcek out of range po ceni verjetno)

Citroen Xsara

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za dober M sit!
Napisano

Ka?na se vam zdi tale ma?inca, sicer je zgleda od enga preprodajalca! <_<

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=655024

Da ne bo pomote.

Ce clovek poklice tist GSM dobi odzivnik ki pravi da je treba klicat na 090 stevilko. Tam seveda izves da je avto ze prodan.. oz. da nima niti pol toliko opreme za ta denar

+100 sit za prodajalca. 0 zate.

Klasika :)

Drugace pa za cca 1.2M clovek najde ze lepo Astro 2.generacije letnik 99. ali 00.

Opli nekako edini od nemcev ustrezajo kriteriju (letnik okol 2000 + klima = cca 1.1M SIT)

Jaz sem skori nabavu tako astrico, samo sem se potem enkrat v mazdico vsedu pa je bilo konec :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.