Mene zanima Mp3 gizmo, ki ga vtakne? v vti?nico in preko radiske frekvence poslu?a? muziko.... Ja ja, saj vem, da obstaja Xcarlink, ampak tisti hudi? precej stane pa ?e polovico avta mora? podret, kar pa se meni ne da. Torej vpra?anje: a so te napravice na voljo samo v hoferju ipd za 15 eur, ali se da kje dobit kaka spodobna zadeva ki resni?no deluje?
?e vnaprej hvala.
Pozdravljen,
Sam ti tistega ne bi priporo?al, ker stvar ne deluje tako kot bi si ?elel. Ko avto miruje je ?e dokaj uredu, ?eprav z nekaj ?uma, med vo?njo pa se me?a z drugimi frekvencami radijskih postaj in potane stvar mote?a in neuporabna. Raje vlo?i kak euro ve? in nabavi xcarlink.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam ti tistega ne bi priporo?al, ker stvar ne deluje tako kot bi si ?elel. Ko avto miruje je ?e dokaj uredu, ?eprav z nekaj ?uma, med vo?njo pa se me?a z drugimi frekvencami radijskih postaj in potane stvar mote?a in neuporabna. Raje vlo?i kak euro ve? in nabavi xcarlink.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani