Preden na?ene? paniko, se skloni pod avto, pa malo bolje dolo?i, od kod kaplja. Da ne bo kak?nih blama?...
Tudi jaz sem pod svojo BTjko opazil rumene packe v snegu. Ker ima BTjka pogon tudi zadaj, in ker je moja BTjka po vseh mogo?ih brezpotjih, sem pomislil na zavorno olje, pa tudi na hipoidno olje iz zadnjega diferenciala. Ko sem natan?neje dolo?il, kje kaplja, sem odkril zgolj zarjavel nosilec izpu?ne cevi.
Ko je na cesti veliko vode, pa tudi soli, se dogaja tudi to.
To?no to, vodne kapljice obarvane od rje. Itak majo vse rjasto podvozje.
Danes je bil Mercatorjev izlet v Gardaland. In je teta Pinka rekla, da bo peljala svojo ne?akinjo tja. Teta Pinka je krenila z Jesenic, jaz pa sem njeno ne?akinjo, mojo h?erko, odpeljal do Mercatorja v Kromberk, kjer je ta isti avtobus pobral ?e preostale potnike. In ko se peljem mimo AvtoRenta v Kromberku, opazim majhno spremembo. Namesto moder napis "Mazda" ima moder napis "Hyundai".
Nekako nisem to?il solz...
Je ?e zmeraj tudi Mazda, samo na drugi strani fasade je napis.
imam ravno ra?un od servisa na AMZS pri roki, ?e koga zanima (malo sem se zajebal z ceno v enem drugem postu, ker sem pozabil, da sem vzel ?e komplet bosh brisalce in ?e par drobnarij...):
-motorno olje 5l.... 49,2?
- zra?ni filter 18,324?
- naftni filter 23,734?
- oljni filter 6,97?
- filter kabine 21,42?
- zavorne plo??ice spreda + zadaj 82,15?
- 2 delovni uri 51,2? (v?tet ?lanski popust)
Za materijal pa imajo hude cene, saj komplet filtrov od Nipparts dobi? za 25-30? .
Bil malo na obisku pri Simonu (Pelko) Ker Simon ni mel cajta je Darjan pod mojo navzo?nostjo opravil delo kot se ?ika, kljub te?avam zarustanih diskov, ki niso in niso hoteli dol...
Na disku je ena manj?a izvrtina z navojem, v katero prtegne? en vijak in z njim povle?e? dol disk.
?e ma? dizla je original 95 Ah. Vsi japonci in verjetno tudi ostali azijci majo akumolatorje, ki so kraj?i in vi?ji od tistih za evropska vozila ( ?e gledamo enako mo? ). Cenovno pa ni razlike med enimi in drugimi.
Sedaj ko se je ohladilo mi je za?el nihati minimum, kot bi hotel crknit.
Opazil sem, da se sli?i tak zvok kot bi sesalo zrak med posodo za servo in posodo za zavorno teko?ino, (ali je ta zvok normalen,ker prej nisem opazil) zdaj a je kaj na temu, ali se poslavlja IMV.
Pa zdi se mi, da ni va?no ali je ma?ina mrzla ali topla.
Itak na? famozni magic box, ?alabajzarija on-line, upam da se je spomnu na ?pago in pokrov motorja . po panoramski je imel smileya na ustih - predvsem v klanec.
Je bilo vse porihtano naslednji dan.Zdaj sem na 6 levelu, za kaj ve? testiranja pa trenutno ni ?asa.
Po 1500km lahko re?em, da sem dobro kupil, avto je seveda tr?i, gre povsem naravnost, dr?i se ceste 1A, in tudi prej?nji moker teden je ?lo po ovinkih brez problema tr?e.
Good buy!!!
Sedaj bo vpra?anje kaj bo po kilometrih, ampak tudi ?e se znucajo staneta 2 kompleta 4-ih toliko kot 1 komplet novih bridgestonk...
Lep pozdrav ima kir kaksno informacijo kaj je to za en diesel z oznako blue na ina tankstelah po hrvaski to sem zasledil na otoku rabu nasproti marine za smesnih 5,29kune! :ne vem:
Sam to ni kurilc ker je bil posebi kurilc je celo mal drazi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta predoja?evalec sem si izdelal sam in zamenjal kondenzatorje na twiterih. Rezultat je mo?nej?i in ni?ji bas ter bolj izraziti visoki.
Mislim da je Bose v Mazdi 6 prve gen. eno bolj?ih serijskih ozvo?enj, s tako dodelavo pa sploh.
Sedaj imam novo Octavio RS, ki ima ozvo?enje CANTON, pa ne se?e Mazdi do gle?njev. Drga? super avto, nad muziko pa sem razo?aran.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani