Skoči na vsebino
Poraba Mazda CX30
Napisano

Opravljen 4 redni servis.

Olje + filter + zavorno olje + kabinski filter + prednje zavorne plossice ... 590 eur 😱

Se je pa ugotovilo, da je puscal hladilnik in je bil menjan pod garancijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano
pred 30 minutami je mazdaman napisal:

@Bossek zdravo a lahko dodaš CX-60?

seveda, dodan

a bi kar vse CX od 10 pa do 90 napisal da bom frej za par let :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android Auto Wireless
Napisano

Te zadeve sedaj ponuja tudi mazda uradno (tudi na njihovi strani so). Samo cena je precej vecja :D

Mene pri tem samo skrbi baterija telefona. Moja je ze tako fuc, tole bi jo pa pojedlo predem pridem v LJ. Sedaj se vsaj fila ko imam carplay.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 14 urami je DINAMIK napisal:

Sedaj me pa zanima,koliko ste plačali za servis mazde CX30..? Ker jo nisem tako pozorno pregledal ..,ali imajo sedeži nastavljivo ledveno oporo? Se opravičujem,ker samo sprašujem.

Moja je top oprema (usnje in elektricni sedez) in ima ledveno oporo.

Cena servisov:

- 230 eur

- 360 eur

- 600 eur (pri X motorju se menjajo svecke na 60k km)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 20 minutami je sportman333 napisal:

ta funkcija je za .......ne bom napisal, kar se je včasih lahko brez težave napisalo (gdpr in zvop in vse ostalo sranje :))......kdor zna uporabljati špegle tega ne rabi, enako, kdor ima filing za avto ne rabi senzorjev in kamer, itd.....vse je fajn imeti, ampak če nimaš 2 levih rok/nog tega res ne rabiš....lahko pa doplačaš in imaš :), ampak za ta denar greš raje za 1 teden na dopust :)

Avto je za ..... kdor zna uporabljat noge ne rabi, saj je fajn imet, sam ce nimas lih cist svoh nog bos pa ze su pes.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 minutami je etcho napisal:

Evo vprašanje za lastnike CX-30. Ali imajo slovenske Mazde CX-30 funkcijo, da se pri prestavljanju v vzvratno desno ogledalo spusti? Če nimajo, se da nadgradit?

Za angleški trg očitno imajo. Zelo koristna funkcija, še posebej blizu robnikov. :)

Imajo (moja ima tocno tako kot na posnetku). Ne vem pa ce vsi paketi opreme.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

uf sam tole je pa cena

nexen N Blue 4Season 2, dunlop Sport All Season, sava All weather, fulda multicontrol ~ cca 95 eur

michelih corssclimate 2, oodyear vector 4searson, continental allseasoncontact 2 ~ 135 eur

se pav 40 eur na gumo 160 eur vec pri kompletu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mami rabi sedaj nekaj za svojo Mazdio 3 (2016 letnik) in razmislam, da bi vzel kar celoletne. Na leto prevozi tja max do 5k km pa se to vecina poleti, ce je sneg raje ne gre, ...

Kaj je tukaj kaj ok? Vzel bi kar 16 colske 205/60. Pomoje vse dokaj isto ce gledam nek isti cenovni rang?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ma ko sem menjal na zimske, sem letne vrgel stran. Nazadnje sem potem odlasal in kupil, ko so se lepo za 30eur na gumo podrazile. Sedaj sem prej vzel da bo mir :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano

@Jest ali lahko prosim tole temo kar zaklenes, ker nima vec nobenega smisla.

OK point je, da nekatere cx-30 imajo slabo plastiko in tisti ki gre v nakup naj preveri to plastiko in sam oceni.

Vse naprej v temi pa ni nic pametnega vec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Cena in kje si naročil? 😉

GumaX, cena za vse 4 - 546,80 EUR (se pravi 136,70 EUR na gumo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 24 minutami je Bini napisal:

Kaj si nabavil? 

GOODYEAR Efficientgrip Performance 2 215/55R18 99V XL

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Preden narocim vseeno preverim. Oznaka na koncu XL pomeni extra load. Kaj tocno to pomeni in ali je kaj razlike ker nekatere majo pa SUV?

Za CX30 bi vzel tole: GOODYEAR Efficientgrip Performance 2 215/55R18 99V XL

predvidevam da je to ok :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.