Sedaj me pa zanima,koliko ste plačali za servis mazde CX30..? Ker jo nisem tako pozorno pregledal ..,ali imajo sedeži nastavljivo ledveno oporo? Se opravičujem,ker samo sprašujem.
Moja je top oprema (usnje in elektricni sedez) in ima ledveno oporo.
Cena servisov:
- 230 eur
- 360 eur
- 600 eur (pri X motorju se menjajo svecke na 60k km)
ta funkcija je za .......ne bom napisal, kar se je včasih lahko brez težave napisalo (gdpr in zvop in vse ostalo sranje :))......kdor zna uporabljati špegle tega ne rabi, enako, kdor ima filing za avto ne rabi senzorjev in kamer, itd.....vse je fajn imeti, ampak če nimaš 2 levih rok/nog tega res ne rabiš....lahko pa doplačaš in imaš :), ampak za ta denar greš raje za 1 teden na dopust
Avto je za ..... kdor zna uporabljat noge ne rabi, saj je fajn imet, sam ce nimas lih cist svoh nog bos pa ze su pes.
Evo vprašanje za lastnike CX-30. Ali imajo slovenske Mazde CX-30 funkcijo, da se pri prestavljanju v vzvratno desno ogledalo spusti? Če nimajo, se da nadgradit?
Za angleški trg očitno imajo. Zelo koristna funkcija, še posebej blizu robnikov.
Imajo (moja ima tocno tako kot na posnetku). Ne vem pa ce vsi paketi opreme.
Mami rabi sedaj nekaj za svojo Mazdio 3 (2016 letnik) in razmislam, da bi vzel kar celoletne. Na leto prevozi tja max do 5k km pa se to vecina poleti, ce je sneg raje ne gre, ...
Kaj je tukaj kaj ok? Vzel bi kar 16 colske 205/60. Pomoje vse dokaj isto ce gledam nek isti cenovni rang?
Ma ko sem menjal na zimske, sem letne vrgel stran. Nazadnje sem potem odlasal in kupil, ko so se lepo za 30eur na gumo podrazile. Sedaj sem prej vzel da bo mir
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
interclass vic
Povezava za deljenje
Deli na druge strani